Last news in Fakti

28 Септември, 2022 12:58 2 554 9

Александър Сано и Луиза Григорова разказват за ролите си в "С река на сърцето"

  • александър сано-
  • луиза григорова-
  • актьори-
  • с река на сърцето

Актьорите се гмуркат в дълбините на човешката емоционалност, за да изведат на светлина вътрешните борби, бушуващи във всеки от нас, когато стане въпрос за сложните семейни отношения

Новият филмов проект на NOVA „С река на сърцето“ вече завладя зрителите. Семейната сага разказва за брат и сестра, които се опитват да запазят наследствените земи и семейната винарна на брега на реката. Сред ярките персонажи в драматичния сериал се откроява този, изигран от Луиза Григорова-Макариев. Пред vbox7 актрисата разказва повече за героинята си Вяра.

"Тя е много борбена, мъжко момиче, силен характер. Харесвам изключителната ѝ жертвоготовност и това, че се опитва да спаси всички. Вяра притежава изключително голяма вътрешна сила и се справя с всички проблеми – това бих искала да имам и аз.", казва актрисата за качествата, които би искала да притежава, подобно на своята героиня.

На въпроса с какво ще ни изненада персонажът ѝ Луиза казва: "Може би по-скоро ще ви изненада каква героиня играя аз. Нещо, което май никой не е очаквал.". Актрисата споделя, че най-важният урок, който е научила от Вяра е "Колкото и да се опитваш, не можеш да спасиш всички."

Нейният колега Александър Сано, също влиза в ролята на драматичен образ и както самият той казва: "В този сериал няма недраматични образи. Всички са на ръба постоянно." Сано изиграва Петър - бивш рейнджър, който се завръща от мисия в Близкия изток. Там Петър е загубил своя близък приятел Ники Маринов, който поема негов наряд и загива в неочаквано нападение.

Петър се опитва да започне нов живот, като продължи мечтата на приятеля си – да създаде еко стопанство върху парцела „Сухото“ край Видин. В търсенето на вода, Петър се бори не само с недоверието на местните хора, но и със собствените си демони. Появата на една жена – българо-сръбкинята Сия, шеф-готвач в ресторанта на винарна „Бонония Боневи“, му връща надеждата, че е изкупил вината си и би могъл да е щастлив. Неочакваната загуба на тази любов превръща Петър отново във войник – жесток и решен не просто да отмъсти, но и да стигне до корените на престъпната мрежа, която се опитва да контролира целия град.

Актьорът, който от време на време застава и зад камера, споделя за "С река на сърцето": "Вълнуващ сюжет. Страхотни актьори, които правят персонажите в историята изключително плътни и интересни. Качество на крайния продукт, което смело твърдя, че не е имало в родното производство на сериали."


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 абе,

    6 1 Отговор
    Добра сюжетна линия но много мудно действие, разпиляно.Хубави гледки от Видин.Лошо озвучаване.Някои актьори са добро попадение за ролите си други не, а Луиза Григорова пък изобщо НЕ.Александър Сано засега не ми допада в тази роля.
  • 2 въпросче

    7 0 Отговор
    Луиза Григорова-Макариев защо не е Макариева? Тя не е мъж,за да е Макариев.
  • 3 От Варна

    9 2 Отговор
    От дивна не гледам подобни филми-измислени, повърхностни сюжети и особено артисти от “ приятелското “ и семейното обкръжение. А тази Луиза- Макариев?, няма ли си традиционен български вариант на фамилното име? Големи сноби, такъв е и филмът им. Трошат големи пари, като има кой да ги дава! И сами си вярват, че бозата, която са създали има някаква художествена стойност!
  • 4 Не знам

    7 1 Отговор
    Не ми се гледат БГ филми, нека направят нещо качествено и умно, пък тогава и с интересни,, актиори,,...!
  • 5 Кадир

    5 2 Отговор
    Абе аз хубава жена в БГ филм ще видя ли? Само огрухани лелички. Ква е тая страна една красавица не могат да покажат.

    Коментиран от #6

  • 6 Тарантино

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "Кадир":

    Еми, това е европейски тертнип е положението.
  • 7 аре бегайте

    6 0 Отговор
    Шуро-баджанашки филми, стари муцуни, претенции за нещо велико, а накрая едно голямо л-но - тоест нищо.
  • 8 Иван

    2 0 Отговор
    Вълнуващ филм,удоволствие е да гледаш,великата Яна Маринова.
  • 9 Мая

    2 0 Отговор
    Прекрасен филм, великолепни български артисти,заснет изцяло във Видин, град пълен с история и красота.