Last news in Fakti

11 Октомври, 2022 20:40 5 166 26

От каква жена се нуждае един успешен мъж

  • успешен-
  • мъж-
  • жена

Идеална формула няма и не може да има, тъй като всеки човек има свой характер, свои навици и мироглед

От каква жена се нуждае един успешен мъж - 1
Снимкa: Shutterstock

Повечето жени биха искали да видят до себе си добър и успял мъж с бездънен портфейл, но такива са рядкост и не стигат за всички. Ето защо е необходимо да запомните какви качества ще ви помогнат да привлечете мечтания партньор.

Идеална формула няма и не може да има, тъй като всеки човек има свой характер, свои навици и мироглед. Въпреки това, силните и успели мъже със сигурност ще забележат описаните по-долу качества във вас и ще ги харесат.

Привлекателност

Не става въпрос само за външната красота, макар и тя да е много важна. Статусните и богати мъже много често търсят най-красивите, най-умните и най-желаните жени в света.

Трябва да имате нещо, което другите жени нямат. Това ще бъде вашата привлекателност, индикатор, че сте готови да станете спътник на същия уникален мъж.

Факт е, че успешните мъже искат да докажат на целия свят, че са най-добрите. Ето защо те се опитват да станат номер едно по отношение на жените. Колкото по-добър трофей получат, толкова повече ще бъдат уважавани от другите мъже.

Способността да се подчиняваш и да приемаш човек такъв, какъвто е

Успешните мъже имат нужда от жена, която ще ги приеме такива, каквито са – без критика, без негативизъм. Тя трябва да бъде отстъпчива и да прави това, което той казва, без никакви въпроси.

Например, един ден човек може да се прибере и да каже, че спешно трябва да отиде в друг град. Той определено не се нуждае от някой, който започва да избухва или да се кара. Той иска жена, който ще направи това, което той казва без въпроси.

Трябва да сте готови да се грижите за къщата и децата или да помагате на мъж в работата. Основното нещо е да прави това, което той казва, без хленчене, оплаквания и ненужни думи. Такава жена дава на мъжа усещането, че тилът му е надеждно покрит.

Желание за принос и помощ

Мъжете бизнесмени често се женят за жени, които им помагат да развиват бизнеса си. Това може да стане чрез връзки или нови идеи и мотивация. В този случай не става дума за брак по сметка, просто мъжете, които наистина искат да бъдат успешни, често избират жени, които могат да им помогнат да ускорят процеса на развитие.

Така че, богатите мъже често се женят за богати жени, които вече са постигнали много в живота си. Виждат ги като източник на идеи и вдъхновение. Но пък такива бракове често се разпадат, ако жената е много властна и обича да се състезава със съпруга си.

Опитайте се да станете по-добри и да се борите с качествата на характера, които отблъскват мъжете, не само богатите, но и обикновените. Не забравяйте, че който търси, винаги намира. Основното нещо е да не седите и да чакате принца, надявайки се на късмет.

Внимание, сред изглеждащите като успешни мъже, има и „ментета“.

Основните признаци, че един мъж само се преструва на успешен

Има много мъже, които се преструват на богати и успешни. Правят го, за да впечатлят жените. Как тогава да различим истински успешния мъж от измамника?

Фалшиви марки

Ако не знаете как да различавате фалшификати от истински маркови дрехи, трябва да научите това. Има много мъже, които се опитват да изпъкнат по този начин, да изглеждат богати и успешни.

Сдържан стил

Във външния вид на един успял мъж има възможно най-малко крещящи нотки. Няма да носи ярки щампи, искрящи бижута. Истински успешните мъже се обличат скромно, защото са наясно, че истинската красота и богатство е техният вътрешен свят и интелигентност. Статусните мъже изглеждат стилни. Понякога се обличат дори много просто, но въпреки това не губят цялостния си стил и не надхвърлят сдържаността.

Той много се хвали

Богатите мъже на първата среща и в началото на връзката не крещят колко са богати. Тези, които искат да изглеждат успешни, говорят само за колата си или новия телефон, намирайки все повече причини да говорят за пари.

Той харчи много пари безразсъдно

В случая могат да се направят два извода. Първо, човекът наистина е богат, но получава пари наготово, примерно, от родителите си. Второ, той абсолютно не знае как да борави с парите, което не е характерно за всеки успял мъж. По един или друг начин, но и двата факта казват едно и също нещо: това не е този, от който се нуждаете. Това е или инфантилно момче с дебела пачка в джоба, дарена от родителите му, или е някой, който иска да ви впечатли с фалшивия си статус, който просто не съществува.

Той е глупав

Глупакът никога няма да стане богат, а дори и да стане, бързо ще загуби всичко. Ето защо няма глупави богати мъже. Ако нямате за какво да си говорите с него, просто си намерете друг, защото този явно се прави на нещо, което не е.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боби

    6 2 Отговор
    От никаква.
  • 2 Хаха

    13 0 Отговор
    много е просто. От вярна, да може да се фокусира върху постигането на успеха.
  • 3 успешен мъж

    8 3 Отговор
    Щом вече е успял - някоя неуспяла златотърсачка.
  • 4 Да, бе

    3 4 Отговор
    Мълчалива,ако не е няма. И глуха е добре, но първо няма... Сляпа вече е лукс и не е реално.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Добра и грижовна

    16 1 Отговор
    Да слуша мъжът си и да му помага. Мъжът е едно непораснало добро дете. Глупавата жена е по вредна от най лошия враг.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 честен ционист

    4 3 Отговор
    От виетнамка. С кило ориз издържа цял месец.
  • 10 Караманска

    3 1 Отговор
    Ами такъв мъж се нуждае оот романтична пакостница иначе ще му е скучен живота. И без това ежедневието му е по график.

    Коментиран от #12

  • 11 отговорът е лесен

    8 0 Отговор
    От каквато и не толкова успешният.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Караманска

    2 2 Отговор

    До коментар #12 от "Или като направиш салатата":

    Не нося прашки. Тате имаше едно нещо като "пъпка-брадавица" но нося, моята е на задника и ластика на прашките ми прави мизерии. Ракия почти не пия. Та така

    Коментиран от #14

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Караманска

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Значи си романтична пакосница":

    Засрамих се😊. Имам и на гърба горе при врата същата. Та са 2.
  • 16 Соваж бейби

    5 0 Отговор
    Ами за много известен мъж с ангажименти това което се пише в темата да не му пречиш с истерия и обсебване а да даваш и подкрепяш,имате право но на 50 %.Имаше една такава Дейвид Гета й Кати Гета ,имаха красива любов като в приказка.Благодарение на нея е на това ниво ,постоянно се бореше за него и го подкрепяше ,тя беше организатор на партитата ,концерти,реклама,звукозаписни студиа ,тениски,парфюми..... той беше един диджей в гей бар и накрая остаря женицата не че е и той е млад но все още много симпатичен я заряза за една млада фръцла .Има и такива случки в живота ,по скоро всеки да прави какво му е на сърце ,после да се сърди само на себе си ако згреши.
  • 17 Караманска

    3 2 Отговор

    До коментар #14 от "Значи си романтична пакосница":

    Могат да се махнат и по друг начин, но аз не желая ! Когато ги докосна казват чия съм ! Само това наследих от него.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ха ха

    3 2 Отговор
    В съвременното семейство мъжът винаги е гърмян заек, жената - хитрата лисица, а децата им - гарги рошави.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ганю

    1 1 Отговор
    Никаква е правилният отговор