Last news in Fakti

15 Октомври, 2022 18:13 6 524 9

Хайди Клум и дъщеря ѝ заснеха гореща фотосесия (СНИМКИ)

  • хайди клум-
  • дъщеря-
  • бельо-
  • лени клум

18-годишната Лени все по-често изгрява на кориците на модните списания

Хайди Клум и дъщеря ѝ заснеха гореща фотосесия (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Хайди Клум и 18-годишната ѝ дъщеря Лени са звездните лица на новата знойна кампания за бельо Intimissimi, пише Page Six.

49-годишната Хайди показа прочутата си безупречна фигура в черен сутиен и бикини, украсени с женствена бяла дантела, докато Лени показа извивките си в два различни дантелени комплекта в черно и бяло, пише vesti.bg.

Публикация, споделена от Heidi Klum (@heidiklum)

И майката, и дъщерята бяха гримирани в естествени тонове, а косите им бяха оформени в дълги падащи къдрици за снимките. Хайди подсказа за сътрудничеството с дъщеря си в Instagram в неделя, публикувайки снимка на двете, облечени в халати на снимачната площадка и с гръб, обърнат към камерата.

„Имаме нещо много @intimissimiofficial, което излиза утре!!!!“ написа бившият ангел на Victoria's Secret, добавяйки хаштаговете #Motheranddaughter, #unconditionallove и #specialmoment.

Публикация, споделена от Heidi Klum (@heidiklum)

Съдията на „America's Got Talent“ и нейната дъщеря не са единствените звезди, които са позирали за Intimissimi; в предишни реклами са участвали Сара Джесика Паркър, Ирина Шейк и Дакота Джонсън.

Това далеч не е първият път, когато Хайди и Лени застават рамо до рамо, въпреки че това е първата съвместна снимка на двете по бельо.

Хайди позира с дъщеря си на корицата на Vogue Германия през декември 2020 г.

Супермоделът ражда Лени от италианския бизнесмен Флавио Бриаторе, въпреки че е отгледана от втория си баща Сийл, с когото все още е близка. Той и Хайди се разведоха през 2014 г., а супермоделът по-късно се омъжи за рок звездата Том Каулиц през 2019 г.

Изглежда, че звездата на Лени изгрява – тя дефилира на първото си ревю и грейна на корицата на Harper’s Bazaar Германия през изминалата година.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Има нещо смущаващо

    18 7 Отговор
    в тази реклама. Оставам със смесени чувства, има нещо сбъркано на ментално ниво в тези две жени.
  • 2 РЕАЛИСТ

    7 2 Отговор
    Дърт мискинин, тоя Флавио Бриаторе. От коя имал дъщеря. Правилно веднъж каза, че като имаш пари имаш всичко и здраве и красиви жени.
  • 3 Бохем-сваляч

    8 4 Отговор
    Идеални са ми за един "голям шлем"! Аз съм на 33, скоро за съжаление ще трябва да се женя, тъй че трябва да покрия и този норматив... Искам да съм саламчето им в един незабравим ергенски двоен сандвич...

    Коментиран от #7

  • 4 Не одобрявам

    11 4 Отговор
    Дава лош пример майката. Децата попиват и копират всичко от родителите си и лошото и доброто поведение. Но искате ли да си купите много неща - ще трябва да се продадете.
  • 5 батка

    3 5 Отговор
    Идеални са за тройка с некво жиголо
  • 6 Незнайко

    1 3 Отговор
    Ей тука мога да направя " малък шлем"
  • 7 Незнайко

    2 5 Отговор

    До коментар #3 от "Бохем-сваляч":

    Колега " голям шлем" включва и бабата ...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Саламчо

    0 1 Отговор
    Искам да ъ.ъ дъртата