Last news in Fakti

17 Октомври, 2022 14:34 3 446 6

Авиокомпания предлага самолет под наем за разкрепостени пътници (ВИДЕО)

  • авиокомпания-
  • секси-
  • оргии

Интериорът на малкия самолет е с луксозни кожени седалки, много възглавници, легло и червени секси завивки

Авиокомпания предлага самолет под наем за разкрепостени пътници (ВИДЕО) - 1
Снимкa: Shutterstock

Разкрепостена авиокомпания предлага наем на самолет за 45 минути и заявява, че пътниците могат да се качат на борда само по прашки и бельо, стига да пристигнат навреме.

Повечето от нас са чували за клуб „На една миля във въздуха“. Така на жаргон и с известна доза гордост се наричат хората, успели да правят секс на борда на летящ самолет. За мнозина тези истории са само празни хвалби, но за други те звучат доста интригуващо и те се опитват да ги осъществят.

От друга страна, обаче, стюардите и стюардесите всячески се опитват да попречат на такива начинания по време на полет, които се правят най-вече в тоалетната.

Във Великобритания, например, е незаконно да се прави секс в публична тоалетна, включително и на самолет.

Компанията Love Cloud Vegas, обаче, предлага напълно законна възможност да осъществяване на тази фантазия чрез наемане на самолет, който лети около Лас Вегас. На борда има легло и пътниците могат да правят секс без да ги е страх, че ще ги хванат, съобщава Daily Star, цитиран от novini.bg.

Двойките могат да наемат самолет на Love Cloud за 995 долара и да се развихрят на специално монтираното легло, докато 51-годишният пилот Антъни Блейк прави кръгчета в небето със слушалки на ушите.

В серия от клипове компанията показа свои разгорещени пътници, които се качват на борда по прашки и сутиени.

„Винаги забавна и гореща среща, можете да се появите в официално облекло или по прашки. Стига да се появите навреме“, посочват от компанията.

@love_cloud_vegas Fan Date , you’d better like and follow this one. Who knows…. You could be next #LoveCloudVegas #DateNight #MileHighClub #fypシ ♬ original sound - Love_Cloud_Vegas

Има възможност за наемане на самолета за час и половина срещу 1495 долара. Предпазните колани могат да се махнат две минути след излитането.

Пилотът Блейк обясни, че има всякакви хора, които се опитват да правят секс в самолета – от възрастни двойки до младоженци и дори суингъри.

Веднъж той возил двама пътници, които „хванали съпрузите си да изневеряват – един с друг“, след това подписали документите за развод и се срещнали във Вегас без да се познават.

„При пристигането мъжът я прегръщаше отдалече и не изглеждаха много близки. След полета ги снимах, пъхнали език в гърлото на другия. Той я сграбчи за гърдата и двамата показаха среден пръст. След това изпратиха снимките на бившите си“, разказа той.

Интериорът на малкия самолет е с луксозни кожени седалки, много възглавници, легло и червени секси завивки. Можете да гледате през прозореца към града отдолу... ако не сте заети с друго.

Гостите могат да си поръчат допълнително шампанско, ягоди с шоколад и дори повече хора. Всеки самолет може да носи до 400 кг, така че можете да качите двама, трима или дори повече хора на борда.

След като кацнете, получавате сертификат за клуб „На една миля във въздуха“, за да можете да докажете, че сте част от него.

@love_cloud_vegas Clients from all over the world coming to vegas just to see us…!!! We’re honored #LoveCloudVegas #LoveCloudLA #ThingsToDoLA #MagicCarpetRide #fypシ ♬ Addicted - KING COLE


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 еърпорн.ком

    10 0 Отговор
    Правата върху записите и сумите от излъчването им остават в полза на авиокомпанията! За толкоз пари толкоз!
  • 2 Псевдоним

    4 1 Отговор
    То това си е публичен дом, само дето му сменили името със "самолет".
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ха Ха

    2 0 Отговор
    Безразборен кекс. - накратко: утайката на обществото.
  • 6 Митю Питона

    4 0 Отговор
    Без кибабчета няма да го наема.