Last news in Fakti

8 Април, 2024 00:30 2 590 22

Признаци, че сте по-секси, отколкото си мислите

  • секси-
  • съблазнителна-
  • признаци

Един от най-големите страхове на всяка млада жена е възможността да изглежда безинтересна

Признаци, че сте по-секси, отколкото си мислите - 1
Снимкa: Shutterstock

Понякога често не осъзнаваме силата на привличането, която притежаваме. Ниската самооценка и безкрайните съмнения в привлекателността ни карат да виждаме повече недостатъци в огледалото, отколкото имаме в действителност.

Често се подценяваме, докато другите ни възприемат по съвсем различен начин, пише flagman.bg. И така, как да осъзнаете, че сте много по-съблазнителни, отколкото си мислите? Психологът Татяна Огнева-Салвони разяснява ситуацията.

1. Ако влезете в стая с непознати, те инстинктивно се обръщат към вас

Притежавате привлекателност, която хората около вас буквално четат от вас, усещат я на разстояние. Повярвайте ми, това е качество, което малко жени притежават. Може би забелязвате, че минувачите неволно се задържат върху вас, с интерес разглеждат дрехите ви, лицето, фигурата... Това означава, че няма нужда да се преструвате и да се правите на някой друг, достатъчно е просто да бъдете себе си.

2. Имитират ви

Може би ваши приятели или колеги многократно са възприемали стила ви, копирали са маникюра ви и са си купували същите дрехи като вас. А може би са ви питали за координатите на салона за красота, където си правите прическа, или за името на крема, който използвате. Това идва от факта, че те ви харесват и искат да бъдат като вас.

3. Когато критикувате външния си вид, вие сте неразбрани

Не харесвате носа си, дупето си или косата си? И безкрайно се оплаквате от това в присъствието на приятелите си? Но те сякаш са заговорници и по никакъв начин не искат да се съгласят с оплакванията ви. Повярвайте ми, те изобщо не се опитват да ви успокоят - просто недостатъците ви не са критични и не хващат окото на никого, освен на вас.

4. След първата вечер момчетата ви се обаждат отново

Един от най-големите страхове на всяка млада жена е възможността да изглежда безинтересна, особено ако току-що сте започнали да се срещате с млад мъж и сте правили първия си секс. "Ами ако той не се обади отново? - мислим си с ужас. - Какво ще стане, ако той не ме харесва?". Но момчетата ви се обаждат и ви предлагат да се срещнете отново, което означава, че сте интересна, привлекателна и секси!

5. Завиждат ви

Разбира се, завистта е разрушително чувство, но може да бъде чудесен маркер за тези, които се съмняват в собствената си привлекателност. Повярвайте ми, никой не завижда на грозни, кичозни и скучни жени. А ако на този свят има дори един човек, който ви завижда, това означава, че притежавате нещо ценно и уникално. В интерес на истината можете да попитате приятелите си какво биха искали да притежават от това, което имате вие. Повярвайте ми, те вероятно ще имат какво да кажат.

6. Връзките ви с противоположния пол са по-чести от тези на приятелките ви

Може би ви се струва нормално момчетата постоянно да се влюбват във вас, да искат да са около вас и да се страхуват да не ви загубят. Но не всяка жена може да се похвали с такъв успех. Има такива, които чакат нов роман в продължение на 3 - 5 години, докато вие винаги сте късметлийка. Дори ако сте заобиколена от много приятели мъже, това също говори за вашата сексуална привлекателност.

7. Получавате комплименти

Ако си сложите малко грим или токчета, хората около вас започват да обръщат внимание на това. Те ви казват, че изглеждате добре и как ви отива тази рокля, а вие все още не вярвате? Комплименти получават само тези, които ги заслужават. Което означава, че вие наистина сте съблазнителна малка сладурана.

8. Харесвате себе си

Когато се отпуснеш и се освободиш от напрежението и тревожните мисли, които системно те връхлитат и те карат да се затвориш в себе си. Неочакван и много приятен комплимент или време, прекарано в приятелска компания - и вие ставате игриви и грациозни, придобивате летяща походка и си намигате в огледалото. "И аз съм добър", казвате си накрая, осъзнавайки това.


Поставете оценка:
Оценка 1.1 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Ева Лореда

    3 11 Отговор
    Обичам Себе си
  • 5 Вихър

    2 3 Отговор
    Страхотно
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ева Лореда

    1 3 Отговор

    До коментар #10 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Гърците се интересуват дейба и глупаците къде са
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 дядо поп

    2 1 Отговор
    И най важният признак , когато сядате да усетите , че сядате на нещо твърдо!
  • 17 Лора

    1 1 Отговор
    Тази в ляво,с черната коса съм аз.

    Коментиран от #19

  • 18 волан

    3 0 Отговор
    Жените нямат представа, колко са красиви,защото нямат сензори за това. Те се възприемат така,както се виждат в огледалото.

    Коментиран от #20

  • 19 дядо поп

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Лора":

    Ама ти ли си бе Лорче , ами кажи , че си ти , аз мислех , че е някой човек!
  • 20 БгТопИдиот🇧🇬

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "волан":

    Имат представа за красота само от нашите комплименти и брой погледи.За тях имат 6-то чувство.

    Общо взето разкрасяването на женките е само да може да се пласират по добре.

    Всичко друго е женска измишльотина.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Яяяя

    3 0 Отговор
    Вени, не влизаш нито в една класация! Освен в порнография!