Last news in Fakti

3 Ноември, 2022 13:18 1 157 5

Феновете на Кание Уест набират пари, за да му върнат статута на милиардер

  • кание уест-
  • фенове-
  • пари-
  • милиардер

Уест, който беше подложен на критики след поредица от антисемитски изблици, загуби първото си място в класацията за най-богати рапъри

Феновете на Кание Уест набират пари, за да му върнат статута на милиардер - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на Кание Уест доказаха, че шумните скандали не могат да ги откажат от любовта им към техния любимец и започнаха кампания за събиране на средства за рапъра.

Чрез сайта „GoFundMe” почитателите на опозорения изпълнител започнаха да набират пари, за да помогнат на носителя на „Грами“ отново да стане милиардер, пише "Телеграф".

Уест, който беше подложен на критики през последните седмици след поредица от антисемитски изблици, загуби първото си място в класацията за най-богати рапъри. Той загуби и няколко изключително важни сделки с модни марки, които се разграничиха от него. Уест твърди в Инстаграм, че е загубил близо 2 милиарда долара за един ден и сега богатството му се оценява на „едва“ 500 млн. долара.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Благой

    19 0 Отговор
    Ако това е вярно, то този свят тотално върви към края си...

    Коментиран от #4

  • 2 Корги

    6 4 Отговор
    Каква интелигентност, какъв забележителен ум... американски ум. Никога нямаше да се сетя, че човекът има нужда от подобни кампании. Американосите не са бедни и ограничени като нас, забележете как се досещат кой от какво има нужда. Събират пари, спасяват положението. А в България някакви хора се опитват да ни казват да страниме от тях, че ценностите им били лоши. Копейкаджии. Не ги е срам.
  • 3 куркума

    3 0 Отговор
    Ихаааааа
    Пари няма, но мога да му даря една палма .!.
  • 4 Вярно е,

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Благой":

    както е вярна и фразата "Светът се крепи на глупаците".
  • 5 ха ха ха

    8 0 Отговор
    Колко глупав трябва да си?