Last news in Fakti

6 Ноември, 2022 12:23 11 898 5

Михаела от "Игри на волята" разкри за отношенията си с Джаферович след шоуто

  • михаела-
  • игри на волята-
  • риалити-
  • отпадане

Екстремната хубавица си тръгна от шоуто след драматична социална игра

Отпадането на една от най-силните жени от "Игри на волята", а именно Михаела, която мнозина сочеха не само за сигурен финалист, но дори и за победител в тазгодишното четвърто издание на риалити формата, беше изключително изненадващо за телевизионните зрители и то на такъв ранен етап от играта.

Чаровната брюнетка, която е луда фенка на екстремните преживявания, направи много силна игра и накара всички на Арената да я уважават заради отдадеността ѝ в битките и в отношенията извън тях. Това, което споделя тя часове след отпадането си, със сигурност ще провокира редица коментари оттук нататък.

"Искам да си запазя хубавите спомени, а другите да оставя зад гърба си. Не се сърдя на никой в игри, макар че някои момичета се обърнаха срещу мен. Искаше ми се женската коалиция да продължи докрай, но все пак така са решили другите", сподели Мишето пред Гала в "На кафе".

Приятелят на красавицата се оказал най-изненадан от всички, когато я видял, защото бил повече от сигурен, че именно тя ще е големият победител в шоуто. А за всички, които си мислят, че напрежението между Михаела и Жени Джаферович в шоуто, ще се пренесе и извън него, Михаела отвръща, че двете са в нормални отношения и напрежението е останало в миналото.

Риалити героинята призна още, че с Ралица, с която се сближиха най-много по време на риалити формата, са създали хубаво и силно приятелство, продължават да са все така близки и много често се виждат, пише Шоу Блиц.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 0 Отговор
    МНОГО е КРАСИВА
  • 2 кифф разкри

    2 8 Отговор
    в шоу катеричето си на Джаферович
  • 3 покани я в

    4 7 Отговор
    ГРАД КОЗЛОДУЙ да види дунава

    Коментиран от #4

  • 4 гларус

    1 4 Отговор

    До коментар #3 от "покани я в":

    ко ши му гледа на Дунава? ми той нали пресъхна да идва при нас в Бургас ах морето и още нещо!
  • 5 въпросителна

    0 0 Отговор
    Ама как така, да не би,...то сега е модерно де
    АмВанчо ко праи