Last news in Fakti

16 Април, 2024 14:15 1 200 2

Мани от "Игри на волята" се сгоди (ВИДЕО)

  • мани ву нанг тъ-
  • игри на волята-
  • сгодена-
  • дългогодишна връзка

36-годишната бургазлийка, с виетнамски корени, и нейният любим са заедно от 4 години

Екзотичната бургазлийка с виетнамски корени, която стана популярна след участието си в шоуто за изпитания "Игри на волята" Мани Ву Нанг Тъ каза най-категоричното „Да“ в живота си. Чернокоската получи предложение за брак от своя любим Стоян Стойков и съвсем скоро двойката ще се врече във вечна вярност пред Бог и приятели.

В неделя Мани и Стоян били на разходка с компания край брега на Созопол. Докато се любували на хубавото време и морската синева, изведнъж Стоян паднал на колене и извадил червена кадифена кутийка с диамантен пръстен. Мани избухнала в неистова радост и без грам колебания казала „Да“, разказа за Флагман.бг близка приятелка до риалити участничката.

View this post on Instagram

A post shared by Мани Ву Нанг Тъ (@mani_vu_nang_ta_the_queen_)

Мани и Стоян са гаджета от 4 години, преди това дълго време излизали в обща компания, имали отлични взаимоотношения, но само приятелски. С времето любовта между тях пламнала и така се стигнало и до романтичното предложение в един от хубавите хотели на Буджака.

View this post on Instagram

A post shared by Мани Ву Нанг Тъ (@mani_vu_nang_ta_the_queen_)

По информация на Флагман, двойката съвсем скоро официално ще се превърне в семейство. Мани и Стоян подготвят пищно тържество, на което ще присъстват доста известни личности, както и нейни съотборници от екстремното шоу „Игри на волята“.

Виетнамката се похвали с кадър от важния момент в социалните мрежи. Стотици нейни почитатели и приятели я поздравиха и ѝ пожелаха безкрайно щастие, разбирателство и обич.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боби репортера

    5 1 Отговор
    А на мен ми напълниха устата с мляко
  • 2 Новичок

    7 1 Отговор
    А Харалан Александров очаква нови избори.