Last news in Fakti

10 Април, 2024 15:58 1 048 1

Сгодена ли е Лейди Гага? (СНИМКИ)

  • годежен пръстен-
  • годеж-
  • лейди гага-
  • сгодена-
  • майкъл полански

Огромен диамантен пръстен блести на лявата ръка на изпълнителката

Сгодена ли е Лейди Гага? (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Лейди Гага предизвика слухове за годеж, след като феновете забелязаха огромно допълнение към колекцията ѝ от бижута.

Изпълнителката, която се среща с приятеля си Майкъл Полански от 2019 г., беше забелязана да носи масивен диамантен пръстен на левия си пръст, докато се разхождаше из Западен Холивуд, Калифорния, в неделя.

38-годишната Гага носеше дълго черно палто за разходката, което съчетаваше с черна риза под него и чифт класически черни обувки и голяма чанта от Bottega Veneta. Тя беше забелязана да се усмихва, докато пръстенът се виждаше да се показва изпод палтото.

През март 2023 г. RadarOnline съобщи, че Лейди Гага и Полански, който ръководи различни благотворителни организации и бизнеси на съоснователя на Facebook Шон Паркър, са се разделили заради разногласия относно брака и децата.

“Те се разделиха преди няколко месеца. Беше взаимно и кротко. Все още са приятели", заяви осведомен източник тогава пред Radar Online.

Двойката обаче разсея слуховете през октомври 2023 г., когато беше забелязана заедно на два концерта в Лас Вегас.

Въпреки че двамата държат връзката си далеч от обществеността, Гага веднъж нарече Полански “целия си живот” в интервю за Hollywood Reporter.

Майкъл е придружавал певицата на няколко церемонии по връчване на награди, включително БАФТА през 2022 г. и Critics Choice Awards.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 влък

    0 0 Отговор
    Тя беше забелязана да се усмихва, докато пръстенът се виждаше да се показва и също да се усмихва изпод сакото й.