Last news in Fakti

15 Ноември, 2022 09:42 20 749 13

Актьорът Иво Аръков - богат наследник на починалата си съпруга

  • иво аръков-
  • богат

Звездата в последно време демонстрира завиден стандарт на живот

Иво Аръков е забогатял по лесния начин и в момента харчи парите на покойната си бивша жена Евгения Браун.

Рускинята е била от богато семейство, а и самата тя е печелела добре като юрист в Лондон. Актьорът и починалата му съпруга са сключили брак у нас, както и са се развели тук. Те не са имали брачен договор и Аръков е наследил част от парите и имотите, които е придобила рускинята по време на брака им, споменаха пред "Уикенд“ колеги на актьора, който в последно време демонстрира завиден стандарт на живот. Проверка на профила на звездата от "Съни бийч“ показа, че именно в края на 2021 г. Иво е започнал да се облича с по-скъпи дрехи, както и да носи аксесоари на известни френски и италиански дизайнери.

Жени Браун е починала октомври 2021 г. Точно тогава сексимволът започва и по-охолен живот. Днес Иво се облича само в дрехи за над 1000 лева, а на скъпите му одежди могат да завидят много родни бръмчалки. Аръков се издокарва в марки, които носят само заможни хора, както и плеймейтките Николета Лозанова и Светлана Гущерова, като втората трябва да благодари на мъжа си за охолния живот, който води. Иво е бил около 3 години с Евгения и твърди, че бракът им се е разпаднал, защото тя е поискала да гради кариера на актриса, а не да има деца.

Версията му не звучи много правдоподобно и около смъртта на красивата рускиня има куп неизвестни. Самата Жени също е водела висок стандарт на живот, съдейки от снимките ѝ в социалните мрежи, но на нито един кадър не парадира с гривните си Cartier, които само най-наблюдателните могат да забележат, защото покойната дама не ги е фотографирала като Антония Петрова и Златка Райкова. Иво Аръков не е прихванал от финия вкус на бившата си жена, а по-скоро копира родните плеймейтки и се хвали със скъпите си вещи. Наскоро плейбоят е катерил планина Витоша с маратонки Balenciaga за 2500 лева, вместо с туристически обувки, каквито са препоръчителни заради травмите, които могат да получат туристите заради неподходящи обувки.

Дон Жуанът от Белослав има късмет с жените и все попада на заможни дами. През леглото му са минали Мария Илиева, Мика Стоичкова, Евгения Браун, а настоящата му любима Габриела също не е от бедно семейство, защото е получила за бала си силиконов бюст, който струва поне 7000 лева. Все пак Габи е с най-скромни финансови възможности, а и е най-младото гадже на таланта от Белослав, който обикновено си пада по жени на неговата възраст или такива, които са му каки.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 40 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не бъркай те

    6 1 Отговор
    Иво Яръков с Иво Балъков от факти
  • 2 поговорка

    10 2 Отговор
    Много хубаво не е на хубаво!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хурка

    6 1 Отговор
    След развод,да вземеш имот???!!!
    Значи ,ако са и помогнали,Аръков
    не е сам.Гледаме мача.
  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    9 0 Отговор
    бря,бря....Сега разбрах,че за да си богат.... в бг...Заължително условие е да се обличаш от витошка.......
  • 6 Диамантената ръка

    14 0 Отговор
    Как се развели, пък след това починала и той я наследил, това не е възможно. Освен ако не му е направила завещание, ама кой завещава на бившия си съпруг? Нещо издиша цялата работа.
  • 7 анонимен

    17 0 Отговор
    Пишете глупости, бивши съпрузи не се наследяват един друг.
    Много неграмотно.
  • 8 пенко

    1 1 Отговор
    АКО НЕ ДАДЕ "ФИРА " !?!?!?
  • 9 Борисов

    7 0 Отговор
    Разведени, пък наследник....
  • 10 Дура

    5 1 Отговор
    Кой е Аръков.Спрягат го за нашия Ален Делон.Или той си е повярвал че е. Пфу ,голяма будала.Посредстевено момченце което не става дори и за оная работа, ама нека се надува.Скоро ще падне в кереча
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Факти

    4 0 Отговор
    Много важно! И за 20К обувки да носи. Какво само плюете по хората?!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.