Last news in Fakti

17 Ноември, 2022 13:57 4 888 11

Анита Мейзер се оплака от мераклии

  • анита мейзер-
  • мисис българия-
  • мераклии-
  • предложения-
  • неприлични предложения

Непознати мъже тормозят бившата мисис България с неприлични предложения

Ако сте се чудили какво се случва в наши дни със сексбомбата Анита Мейзер, която бе обвинена за непредумишлено убийство на интимния си партньор Николай, има отговор на този въпрос. Припомняме, че по време на секс двамата прекрачили границата и използвали свински опашки, в следствие на което той се задушава и умира, пише Шоу Блиц.

Тя излежа твърде кратка присъда и след освобождаването си от Сливенския затвор моментално замина за Америка, където е изградила нов живот и няма намерение да се връща в България.

Силиконовата Мисис наскоро се оплака в социалните мрежи, че я сполетяло нещо неприятно. Тя пусна доста дълъг пост, в който открито обяснява, че е станала секс мишена на много мъже.

Оказа се, че Анита не спира да получава лични съобщения във Фейсбук и Инстаграм от мъже, които имат сексуални намерения към нея. Тя иска да това да се случва явно на стената ѝ, да не се крият и да се излагат пред всички. Анита признава, че сред най-глупавите въпроси е "къде живееш".

"Пълните ми месинджъра с глупави изцепки и ако ви блокирам да знаете защо ще го направя. Ще блокирам също така и пасивни “приятели”, за да освободя място на някои, който ще има отношение към моя труд да споделям видеа и всевъзможни други неща от моето ежедневие и живот ", гневи се едрогърдата брюнетка.

"Не търся интимна връзка, а и дори да се появи някога такава, не по този начин. Моля, не ми пишете на лични нищо, което не е лично, тайна или бизнес оферта. Скрити написани неща не ми трябват тук", допълва още Анита, която по всичко личи, че не е готова за нова връзка.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фракти

    34 0 Отговор
    Айшето трябваше да изгние в зандана за убийство а не да ни го навирате в очите като някоя важна особа. Засрамете се
  • 2 Каруца

    29 0 Отговор
    Кой ли е закъсал толкова много, поне да беше малко по умна, за грозотията личи!!!
  • 3 Без коментар

    26 0 Отговор
    Жиотното е на свобода благодарение на българското правосъдие както и всички убийци в последните години.
  • 4 Последния Софиянец

    20 0 Отговор
    Тези мераклии ще свършат със свинска опашка на шията.
  • 5 Тишо бе...

    19 0 Отговор
    Ти лансираш ли я тая или кво? Като те кефи земи си я у вас ама гледай да не ти накиче герданче както на ония покойник.
  • 6 Продажни медии

    16 0 Отговор
    Възвеличават убийците като постоянно ни напомнят за извратената ни подкупна съдебна система. То само това четем....измами, войни, убийства като че ли човешкият живот не струва нищо. Дано ви закрият
  • 7 Не ме разсмивайте, щото не е смешно

    17 0 Отговор
    Айшето развихрило фантазията си и написало мечтите си.
  • 8 пешо

    17 0 Отговор
    кой го интересува кво прави циганката
  • 9 Ром Бакарди

    6 0 Отговор
    Сига ша й пиша на лични ете туй саобщение: "Ко стаа, мацо? Яла да прайм с..и..к..и..ш.. щот и двамата сме черни кат кю..м..ю..р.. и ша си пудхождами! Утделну сам приготвил стутина свински упашки да са вразвами! Ко ша са занимаваш сас мераклии дет саму лафят-яла да ти пукажа ятагана, ша забрайш и хамериката и сичку! Саму ни ми са праи на нидостапна-знам ги тез мурафети!"
  • 10 Буха ха

    6 0 Отговор
    Не мога да си представя колко вулгарни и грозни предложения получава този парцал
  • 11 све

    1 0 Отговор
    Господ здраве да и дава и дълъг живот ! Умна и красива жена е. Поради това е толкова търсена ! Само не и давайте да Ви връзва по време на любов...