Last news in Fakti

19 Януари, 2024 10:46 1 499 3

Мисис България Валери Стефанова отпразнува рождения си ден само с мъжа си (СНИМКА)

  • валери стефанова-
  • мисис българия-
  • рожден ден-
  • 1001 рози

Най-красивата омъжена жена получи 1001 рози от нейния любим

Носителката на титлата „Мисис България“ Валери Стефанова отпразнува рождения си ден с изненада - 1001 рози от нейния любим.

Празнувах само с мъжа ми на свещи“, каза красавицата пред „Телеграф“.

View this post on Instagram

A post shared by Valerie stefanova (@val_stefan_)

Валери Стефанова често получава красиви цветя от половинката си с повод или без, но този път на личния ѝ празник той я изненада с нещо по-грандиозно. „Букетите от рози са от мъжа ми, защото той знае колко много обичам цветя“, казва с усмивка рожденичката.

Красавицата избрала да празнува с най-важния си човек пред това да прави голям купон с много хора. „Празнувах само с мъжа си, беше романтична вечеря на свещи, а мястото бе с панорама, гледка към София. Беше прекрасно“, казва носителката на титлата „Мисис България“.

Освен честитки за рождения си ден красавицата получила и много интересни запитвания от хората около себе си.

Много хора ме попитаха защо съм толкова щастлива от подарък 1001 рози. Обясняват ми, че те са много скъпи и защо просто не съм си избрала с тези пари нещо по-ценно. Почти няма човек, който да не ми зададе този въпрос“, разкрива брюнетката.

Според мен не е нужно всеки път да се дават толкова пари за екскурзии, почивки, чанти и обувки. Толкова много рози получавам веднъж в живота. Мисля, че е съвсем нормално да се зарадвам толкова много, вместо да харчим тези пари за скъпи ресторанти и празненства“, казва Валери.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джизъса

    4 0 Отговор
    Така трябва, жената да е до мъжа си, без много шум!
  • 2 Бойкот на алчните О.Л.Х.

    2 2 Отговор
    Горката, само с мъжа си, сигурно си е мечтаела за поне двама-трима наведнъж...
  • 3 Егати

    1 0 Отговор
    Кухите хора