Last news in Fakti

23 Ноември, 2022 13:15 1 694 6

Автобиографията на Матю Пери излиза на български език през декември

  • матю пери-
  • мемоари-
  • на български език-
  • декември

"Здравей, казвам се Матю, макар че може да ме познаваш под друго име. Приятелите ми ме наричат Мати. И би трябвало да съм мъртъв.", така започва завладяващата история на актьора

Автобиографията на Матю Пери излиза на български език през декември - 1
Снимка: Shutterstock

Мемоарите на световноизвестния актьор Матю Пери - "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо", излизат на български. В мемоарите си звездата откровено споделя за връзките си, пристрастяването и преживяванията си на снимачната площадка на най-популярния ситком на всички времена "Приятели".

"Здравей, казвам се Матю, макар че може да ме познаваш под друго име. Приятелите ми ме наричат Мати. И би трябвало да съм мъртъв."

Така започва завладяващата история на известния актьор Матю Пери, който ни отвежда по пътя от детската си амбиция за слава до пристрастяването и възстановяването след животозастрашаващ проблем със здравето, пише iwoman.bg.

В една необикновена история, която само той може да разкаже – и по сърдечния, забавен и познат начин, по който само той може да я разкаже – Матю Пери разкрива историята на разбитото семейство, в което е отгледан, желанието си за признание, което го е довело до славата, и празнотата вътре в него, която не може да бъде запълнена дори от най-големите му сбъднати мечти.

Той описва подробно мира, който е открил в трезвеността и как се чувства, спомняйки си за "Приятели", споделя истории за своите колеги и за други звезди, които е срещнал по пътя. Самоосъзнат и със запазената си марка хумор, Пери изобразява ярко битката през целия си живот със зависимостта и това, което я подхранва, въпреки че привидно има всичко.

"Приятели, любовници и голямото ужасно нещо" е незабравим мемоар, който е едновременно интимен и отварящ очите, както и ръка, протегната към всеки, който се бори с пристрастеността. Непоколебимо честна, трогателна и забавна – това е книгата, която всичките фенове чакаха.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Котка ученият

    5 0 Отговор
    В лицето на глада, четете го колкото искате.
  • 2 пфууууу

    7 2 Отговор
    Кой па ще даде пари да чете за тоя грозник?
  • 3 Механик

    5 0 Отговор
    Аууу! Тоя като го гледам, пие повече и от мене бе!
  • 4 батка

    1 0 Отговор
    За голямото нещо в ...
  • 5 Дядо ви Курти от село Пиперково

    1 0 Отговор
    Ъъъъъъ тоя кой е?
  • 6 Малко сте закъснели

    0 0 Отговор
    Автобиографията отдавна е налична на българския пазар , но благодаря за СЕНЗАЦИОННАТА новина