Last news in Fakti

2 Април, 2024 14:15 1 020 3

Защо Ребъл Уилсън е убедена, че Адел я мрази

  • ребъл уилсън-
  • актриса-
  • адел-
  • омраза-
  • мемоари-
  • отслабване-
  • оземпик

Актрисата разкри още, че и тя е посягала към лекарството Оземпик, за да свали по-бързо излишните килограми

Защо Ребъл Уилсън е убедена, че Адел я мрази  - 1
Снимки: ЕРА/БГНЕС

Актрисата Ребел Уилсън твърди, че певицата Адел със сигурност я мрази в червата си и всичко според нея е свързано с постоянните сравнения помежду им по отношение на теглото и визията им.

В откъс от предстоящата си книга, комедийната звездата разкрива, че носителката на куп награди "Грами" вероятно не е най-големият ѝ фен, тъй като двете са били съпоставяни доста през годините.

Въпреки че Уилсън признава, че никога не се е конфронтирала директно с Адел относно предполагаемата омраза, тя наистина смята, че Адел би избягвала една евентуална среща помежду им, ако двете случайно попаднат на едно и също светско събитие, пише dir.bg.

Ребел твърди, че хитмейкърката също така не харесва да бъде сравнявана с нейната героиня от франчайза "Pitch Perfect", която беше скандално наречена "Дебелата Ейми".

Припомняме, че и Ребел, и Адел преминаха през впечатляващи промени и се разделиха с огромно количество килограми през последните години.

Адел не е единствената знаменитост, която е спомената в предстоящите мемоари на Ребел. Актрисата обвини колегата си Саша Барон Коен, че се е държал брутално с нея, докато двамата са си партнирали във филмов проект. Самият комик категорично отрече всички обвинения срещу себе си.

Сред останалите разкрития на Уилсън е това, че и тя е посягала към лекарството Оземпик, за да свали по-бързо излишните килограми. И макар че с днешна дата вече не го употребява, тя смята, че то ѝ е било полезно за постигане на целите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    1 0 Отговор
    носителката на куп награди "Грами" вероятно не е най-голямата ѝ фенка,
  • 2 кастроли

    0 0 Отговор
    Аз откъде да знам,Защо?
  • 3 бушприт

    0 0 Отговор
    "Шундай"- Сандал бре.