Last news in Fakti

28 Ноември, 2022 08:53 3 072 7

Първият сезон на "Звездите в нас" май ще е и последен

  • звездите в нас-
  • сезон

Шоуто така и не набра достатъчно голяма скорост

Първият сезон на "Звездите в нас" в България май ще се окаже и последен, говори се в NOVA телевизия. Шоуто, макар и доста приятно, така и не набра достатъчно голяма скорост, за да има следващо издание. За сметка на това зрителите настояват за "Маскираният певец" и предаването най-вероятно ще бъде върнато в ефир на телевизията.

Единствената причина, заради която "Маскираният певец" е било свалено от програмата, е цената на шоуто, твърдят запознати. Участниците в предаването получават хонорар за всяко свое излизане на сцената, пише в. "Уикенд". Според слуховете, става въпрос за 1500 лева на вечер. Отделно от това са хонорарите на звездите в детективския панел, които трябва да разгадаят точно кой се крие във всеки костюм. Самите костюми също струват луди пари, а за гостуващите участници, които излизат на сцената извънредно с по една песен, също се предвиждат хонорари. Но инвестицията си заслужаваше, тъй като шоуто стана хит още с първия си епизод и до момента, в който телевизията го спря, генерираше огромен зрителски интерес.

В същото време "Звездите в нас", с което замениха "Маските", е доста по-евтино и това е основното му предимство. Участниците не са звезди, те или не взимат хонорари от предаването, или хонорарите им са символични, костюмите и гримът са доста семпли, по-сериозни разходи се правят единствено за хонорарите на членовете на журито – Софи Маринова, Тита, Виктор Калев и Дони. Бюджетът е свит и защото предаването е на запис, за разлика от "Маскираният певец", което се излъчва на живо. Именно защото "Звездите" се записва предварително, зрителите не могат да гласуват кои участници да продължат напред в състезанието. Гласува единствено публиката в залата по време на снимките. Хората масово и не без основание споделят мнение, че в предаването са набутани участници с връзки, двете дами в журито не са компетентни, а победителят не се избира честно. Подобен проблем нямаше нито в "Маскираният певец", нито в другото шоу за имитатори на продуцента Маги Халваджиян – "Като две капки вода". Заради това, че е на запис, "Звездите" изглежда твърде режисирано, което също дразни аудиторията. В крайна сметка резултатът е нисък рейтинг.

Говори се, че от Нова телевизия смятат да прекратят експеримента с предаването и обмислят завръщане на "Маскираният певец". Дали това ще стане през пролетта, на мястото на "Капките", или наесен, тепърва ще се реши.

Съдба, подобна на "Звездите в нас", имаше и друго иначе приятно шоу със същите водещи – Мария Игнатова и Ненчо Балабанов. Това е предаването "Пееш или лъжеш". То изкара само един сезон в ефира на NOVA – през есента на 2016 г.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    14 0 Отговор
    И последен да е,какво от това? България ли ще се свърши?!
  • 2 немо

    16 3 Отговор
    кой ги гледа тия ТВ бози?

    Коментиран от #3

  • 3 Патурко

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "немо":

    Доста бозаджии го гледат да ти кажа!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ами,

    5 1 Отговор
    От години не гледам нищо от Халтураджиян защото всичко сиганизира.И двете кичозни женици от журЕто нямат нищо общо с дами.
  • 6 не съм го гледала

    5 1 Отговор
    Тези плашат с визия. Водещите също!
  • 7 Индивид семпъл

    4 0 Отговор
    От цялата работа е важно Халвата и Нова да касират сериозна печалба. За тях е все едно дали е боза или нещо друго, кинтите говорят. А зрителя ... кучета го яли