Last news in Fakti

15 Декември, 2022 11:45 3 669 41

Иванчева дели една килия с убийца и жена, насилвала бебе (СНИМКА)

  • десислава иванчева-
  • сливенски затвор-
  • акушерка-
  • убийца-
  • емилия ковачева

Според Иванчева целта е да бъде тормозена и съсипвана бавно от "гешефтурата"

Бившата кметица на "Младост" лежи заедно с акушерката Емилия Ковачева. Освен това тя влиза в кухнята на Сливенския затвор, предава "България Днес".

Бившата кметица лежи в затвора вече месец. Там излежава присъдата си и заместничката ѝ Биляна Петрова. Двете получиха съответно 6 и 5 г. лишаване от свобода. След зрелищната акция по задържането им пред Спортната палата те изкараха 8 месеца в килия и около 1 г. и половина под домашен арест.

Това време ще им бъде приспаднато от присъдата, но за да намалят още повече наказанието си, Иванчева и Петрова поискаха да работят. Чрез социалните мрежи се примолиха на бизнесмени от Сливен да ги наемат. Условието е да им осигурят транспорт от и до панделата, а също и да ги пази служител от охраната.

На фейсбук профила на бившия кмет на Младост Десислава Иванчева се появи разказ от нейно име. В него тя съобщава, че е преместена в отделение под строг режим и че е в килия с жена, осъдена за убийства и друга, която е насилвала малко бебе.

 

Според Иванчева целта е да бъде тормозена и съсипвана бавно от "гешефтурата".

Ето и целия разказ на Десислава Иванчева:

„Аз съм при строг режим от една седмица, разделиха ни с Биляна, защото годините, на които аз съм осъдена, предполагали първоначален строг режим. Биляна е на общ. Нищо, че излежахме близо година строг режим в ареста, но има дупка в закона, която не разглежда това обстоятелство. И адът започва от начало.

При строг режим лежат осъдените за убийства, рецидивисти, насилници. Аз защо съм там, като и на мравката път правя, майка на малко бебе не знам. За каквото и да са ме осъдили, поне убийство не можаха да ми припишат, но съм сред такива затворнички.

Иванчева ще съди България в Страсбург

В една килия съм с жена с няколко убийства и акушерка насилвала новородено бебе.

ЗАЩО ли съм с жена насилвала малко бебе, като аз самата съм майка на малко бебе – предполагам пак е част от извратения сценарии на гешефтурата.

ЗАЩО съм и с жена, осъдена за убийства, която не понася светлината, иска 24 часа да сме в тъмнина и не търпи друго мнение, а с такива хора не се спори. Виждам светлина за малко, когато излизаме по коридорите, да обядваме и да вечеряме. А аз имам доказано депресивно състояние в ареста от психолог, точно поради липсата на светлина, на витамин Д, аз съм слънчев човек. Но разбира се това досие сега е в сливенския затвор, прочетено, анализирано и приложено внимателно, да бъда тормозена и съсипвана бавно от гешефтурата.

Какво ще се случи с детето на Иванчева? Адв. Хаджигенов отговаря по Дарик

Поисках преместване, с жена, с която бяхме в отделението за адаптация, има свободно легло при нея, но разбира се получих отказ.

Молете се, дано да оцелея, имам една единствена цел в момента – ОТНОВО ДА ПРЕГЪРНА МОЯ СИН ВАЛЕНТИН-АЛЕКСАНДЪР, ДА ИЗЛЯЗА ЖИВА ОТ ТАЗИ ИЗВРАТЕНА ИГРА НА ЕДНИ БОЛНИ УМОВЕ, ДА МОГА ОТНОВО ДА СЕ ГРИЖА ЗА НЕГО, ДА ГИ ВИДЯ КАК РАСТЕ!

“Не знам какво става с детето”. ВКС осъди Десислава Иванчева “заради корупция”

Манипулират и свижданията, едно пропуснах, за следващите не ми казват до последния момент, а за никой не е лесно да се организира за след часове.

Една добра новина имам все пак – скоро ще мога да започна работа в кухнята, с което да намаля престоя си в затвора, тъй като 2 дни работа се броят за 3 излежани.”

Хаджигенов: Не сме синоним на корупцията. Ние сме корупцията

Припомняме, че на 10 ноември Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова, както и Петко Дюлгеров, окончателно бяха осъдени за корупция – искане и получаване на подкуп в размер на 75 000 евро. Това е решил състав на Върховния касационен съд, който ги осъжда ефективно, съответно на 6 години, 5 години и 4 години.

Рано на 10 ноември органите на реда посетиха адреса на Десислава Иванчева и я отведоха към затвора в Сливен. Бившата кметица на “Младост” излъчи случващото се в социалните мрежи.

Журналист по Дарик за казуса „Иванчева“: Полиция и прокуратура щяха да са върнати в първи клас в нормална демокрация

През април 2018 г. Десислава Иванчева бе задържана заедно със заместничката си Биляна Петрова и сочения от прокуратурата за посредник Петко Дюлгеров, като тримата прекараха часове на оживен столичен булевард с белезници на ръце.

Тогава от автомобила на Иванчева бяха иззети предварително белязани банкноти, дадени ѝ от строителния предприемач Александър Ваклин. Зрелищната акция бе водена от Иван Гешев, който по онова време бе ръководител на Специализираната прокуратура.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 20 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЕВАЛА ГЕШЕН

    62 13 Отговор
    В България прокурора се задейства само когато трябва да разсея вниманието от голяма далавера или когато е в интерес на мафията да натопи някой. Вижте сега в Младост колко се строи и сами ще си отговорите на кой е пречела.
  • 2 закон на мърфи

    62 21 Отговор
    когато тиквата влезе в затвора,а Иванчева излезе,тогава и България ще тръгне на добро!

    Коментиран от #5

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 га бара парите

    31 43 Отговор
    добре беше, са ще лежи.

    Коментиран от #26

  • 5 Половин милион лева

    11 24 Отговор

    До коментар #2 от "закон на мърфи":

    Аз някаква шега ли съм за теб?

    Коментиран от #7

  • 6 Дааа

    26 36 Отговор
    Сега трябва да търсят порядъчни затворници, по вкусът на Иванчева!
  • 7 критично мислене

    39 8 Отговор

    До коментар #5 от "Половин милион лева":

    папур,кой е доказал,или недоказъл сумата от половин милион?

    Коментиран от #15

  • 8 Кочо

    28 10 Отговор
    Накратко - отиде в затвора ,,поръчана"! БХК обаче се възмущава, че жандармерията плаши мигрантите с изстрел във въздуха, когато те замерят служителите с камъни!? В Истанбул мафията осъди кмета, тук - Иванчева и Нено Димов!
  • 9 ДДРОнег

    35 9 Отговор
    Едната причина да не сме в Шенген е точно липсата на законност, породена от престъпните действия на каскетя !!!
  • 10 Северноатлантик

    6 13 Отговор
    Хитроо ! Тъпите комунисти след девети никога нямаше да се сетят за такива комбинации . Подобни номера съм чел само за фашистката власт преди комунизма , когато затваряли комунист с жената на друг комунист , и съответно - неговата с другия .

    Коментиран от #16

  • 11 замислен

    8 3 Отговор
    Като се замисля за всеки в това учреждение има какво да се напише.
  • 12 Глав

    25 11 Отговор
    Никой не защити Иванчева.Бъзливо племе и неориентирано.
  • 13 ддр5ддр

    22 7 Отговор
    Всички тези издевателства се случват със знанието на Президента и Правосъдния министър. Знаят, че се извършва бавна и мъчителна смърт и бездействат. Не е само Иванчева, много други жени са подложени на издевателства от органите и никой не защитава техните права. Бг е азиатска сатрапия. И става все по- зле. Терорът и репресиите, бавната смърт се прилагат масово.
  • 14 следващата

    15 21 Отговор
    СЕГА ПЪК И ХОТЕЛСКИ УСЛОВИЯ ИСКА. МНОГО Й СЕ ИСКА БРЕЙ... МИСЛЕШЕ, ЧЕ КАТО РОДИ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА АМА КРИВИ Й ИЗЛЯЗОХА СМЕТКИТЕ.

    Коментиран от #18

  • 15 гост

    12 10 Отговор

    До коментар #7 от "критично мислене":

    Сигурно ПРОКУРАТУРАТА е доказала сумата пред СЪДА . Нали не ми казваш, че двете институции работят в синхрон. Но в същност какви са тези съд и прокуратура като в България се раздава фейсбук правосъдие , всички ЗНАЯТ , всички разбират от всичко , за какво са ни съд и прокуратура , да пита човек ?

    Коментиран от #20

  • 16 тгтг

    14 8 Отговор

    До коментар #10 от "Северноатлантик":

    Цялото правораздаване е по комунистически, постсъветски модел. Не е променяно от средата на миналия век. Като добавиш, че на едни хора им е позволено да превишават правомощията си, да отмъщават, да се гаврят и измъчват другите с години, картинката става пълна. Иначе нямало смъртно наказание. Точно смърт се прилага в Бг.
    И ония в Страсбург, Хага, Хелзинки трябва да узнаят за терора. Не само обезщетения да изплащат, а да наложат европейското право накрая.
  • 17 Кочо

    12 13 Отговор
    Защо да не я затворят! Бойко Борисов как го задържахте за 24 часа?! Защо не поставят пранги на гербераските Десеслави и други Десеслави - защото са честни, почтени и не крадат! Изобщо, мутрите на прехода се оказоха - Масларова, Нинова,, Ружа Игнатова и най вече Иванчева!
  • 18 тгтг

    18 8 Отговор

    До коментар #14 от "следващата":

    Слънчевата светлина хотелско условие ли е? Да те сложат теб в една стая с убиец, да видим как ще се почувстваш. И изобщо не си мисли, че си застахован и на теб не може да се случи. Колкото и да лазиш пред "големите", може да дойде момент да ти вдигнат мерника.
  • 19 Българин 🇧🇬

    21 11 Отговор
    Никой не застана зад Иванчева . Устройва ни да се правим ,че вярваме за "подкупа " . Правим се че вярваме , че в руското посолство се криели "70 шпиони" ./// Не Младост , ами цялата страна да бетонират . Докато страхливото ни племе не спре да се крие , като мишок в дупката .
  • 20 критично мислене

    12 2 Отговор

    До коментар #15 от "гост":

    "...за какво са ни съд и прокуратура , да пита човек ?" ,това ми харесва,виждам наченки на критично мислене!
  • 21 гост

    14 23 Отговор
    Там и е място то и стига сте ни занимавали с тоя субект
  • 22 Ами

    11 16 Отговор
    Това не е хотел да си избираш кога и с кой ще си там.
    Това е затвор.
    Говорил съм с жени,лежали там и всички казват, че няма по добър затвор в България от Сливенския.
  • 23 Хотелий

    10 15 Отговор
    И тя като като така наречените украински "бежанци" по нашето черноморие с претенции.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Кочо

    11 0 Отговор
    А Нено Димов - кога?
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 БСП на Бунището

    7 12 Отговор
    Проблема е в отговора на въпроса - Защо само на 6 години затвор е осъдена Рекетьорката Иванчева ,а съкилийничката й на 18 години затвор..А червения цървул от БСП Румен Овчаров,откраднал 23 Милиона лева от ТЕЦ Бобов дол като министър ,на три години Условно.....Там е заровено кучето....Там е ключа за бараката.....Защо само 6 години,рекетьор гнусен...

    Коментиран от #29

  • 28 Артилерист

    20 2 Отговор
    Делото "Иванчева" е олицетворение на цялата бандитска среда в България и по-специално на извратената съдебна система. Още от времето, когато излезе информация от тефтера на Красьо-Черничкия, как стават назначенията в съдебната система, стана ясно, че всички по високите етажи на съдебната власт са свързани като свински черва. Впоследствие картината се допълваше с гнилите ябълки на френския посланик, записа на Кокинов, че Борисов си е избрал Гешев, връзкарските сведения за Гугушева, Ушев, Магдалинчев и дъщеря му, записите от разговорите на "двете каки", служебната биография на Гешев, съгласно която той няма осъдителна присъда, а само договаряне с престъпниците, разказите на бизнесмени за отнемане на бизнеси със съдействието на прокурори, съдии, следователи и адвокати и т.н., и т.н. Гешев, възпитаник на милиционерската школа, също като Борисов, със съмнение за изрядноста на дипломата му, е избор на мафията. Строителната мафия осъди наивната Иванчева, за да не пречи на беззаконното й строителство и Гешев е изпълнител на поръчката. Гешев не се държи като компетентен юрист, а като безконтролно дърдорещ политик и по-точно като избралия го Борисов...
  • 29 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    16 5 Отговор

    До коментар #27 от "БСП на Бунището":

    А защо ВЪОБЩЕ Е ОСЪДЕНА е правилния въпрос ❓
    За назидание на честните в политиката ли 🤔
    НЯМА нито една улика ❗
    НЯМА нито едно доказателство ❗
    А връзката
    Борисов-Гешеф-жената-Ваклин
    Е ОЧЕВАДНА ‼️
  • 30 Хасковски каунь

    3 10 Отговор
    Тамън ще обменят челен опит
  • 31 Един шофьор

    20 4 Отговор
    А убиеца на Милен Цветков под домашен арест.
  • 32 СРС

    8 12 Отговор

    До коментар #26 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️":

    Иванчева е шофирала, затова няма много вещество по нея, но на Петрова пръстите и дланите са светели яко, даже и под ноктите е имала вещество, след като Дюлгеров й е дал пачките в колата. После Петрова ги е отъркала на Иванчева по брадата, за "кадем" и ги е сложила в кашона, от първо лице ти казвам информация, какво ще речеш за това, а? Минута след като получават парите, Иванчева звъни на секретарката си да пусне на Ваклин преписката след 10 месеца рекет, това как звучи? :) лъжливи мамини корумпета.

    Коментиран от #36, #37

  • 33 надзирателка

    3 9 Отговор
    ми в затора с кого да дели? с Ивана Тръмпова ли?
  • 34 Гост

    3 10 Отговор
    Борбата с корупцията трябва да е безмилостна. Щом са я гепили с кинтите ще лежи, това е.
  • 35 следващата

    1 7 Отговор
    ДО КОМЕНТАР №18.
    РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН /ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТИ/. НО ТОВА Е ЗАТВОР.
  • 36 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    10 2 Отговор

    До коментар #32 от "СРС":

    Звучи правдоподобно🤔
    Като "Съчинение по картинка" написано от ученик, който не е виждал картинката ‼️
    Жалко само, че ти ,аз и всички българи ще плащаме заради измамите на Гешеф‼️
    Както плащахме заради произвола на Цв.Цв.‼️
  • 37 Анонимен

    3 9 Отговор

    До коментар #32 от "СРС":

    За мен най-показателен е фактът че тя беше издигната с подкрепата и услията на Георги Кадиев (бивш-бспар, отявлен противник на Бойко и каскета), два-три месеца след като стана кметица, Кадиев с публичен пост оттегли всякакво доверие от нея и намекна за злоупотреби, много много преди подкупа и ареста пред ММС.

    Коментиран от #39

  • 38 Гост

    4 1 Отговор
    За борците против мафията няма прошка.
  • 39 Гост

    5 1 Отговор

    До коментар #37 от "Анонимен":

    А за мен най-показателен е фактът, че Иванчева е била отявлен активист против презастрояването на Младост.
  • 40 най-беззащитните

    2 1 Отговор
    Лесно е да се измисли компромат
    и да се повтаря постоянно навсякъде. Лесно е да станеш мишена, но все пак трябва да има някакъв морал и срам, когато повтаряме стотици пъти една лъжа, за да стане истина.
  • 41 Комара

    2 1 Отговор
    Нейните съкилийнички спят с едното око отворено,като знаят каква крадла им натресоха