Last news in Fakti

16 Декември, 2022 16:15 924 3

Доналд Тръмп продава картички със своя лик, за да финансира кандидат-президентската си кампания

  • доналд тръмп-
  • картички-
  • дигитални-
  • финансиране-
  • кандидат-президентска кампания

На дигиталните картички магнатът е нарисуван като супергерой, астронавт и каубой

Доналд Тръмп продава картички със своя лик, за да финансира кандидат-президентската си кампания - 1
Снимка: БГНЕС

След като преди няколко дни бившият американски президент Доналд Тръмп обяви тържествено, че ще направи "важно съобщение", в което той изненада света като каза, че става въпрос за пускане в продажба на серия от колекционерски картички за размяна с неговия лик, пишат задокеанските медии.

Така той опроверга очакванията, че ще направи политическо изявление - например, като обяви свой кандидат за вицепрезидент на предстоящите през 2024 г. избори.

Картичките дори не са отпечатани на хартия, а са само дигитални. Купувачите могат да ги изпращат на своите телефони или компютри.

Те изобразяват моменти от живота и кариерата на някогашния стопанин на Белия дом. На тях магнатът е нарисуван като супергерой, астронавт и каубой.

Всяка една от картичките струва 99 долара и може да бъде закупена от специален сайт. С парите от продажбата им ще бъде финансирана кандидат-президентската му кампания след две години.

"Много приличат на бейзболни картички за размяна, но се надявам, че ще са много по-вълнуващи", написа някогашният държавен глава на САЩ в профила си в социалните медии. "Ще бъде страхотен коледен подарък. Не чакайте. Те ще изчезнат, вярвам, много бързо, защото са лимитирана серия!", подкани той потенциалните купувачи.

Тръмп "подгря" предстоящото разкритие в сряда, като публикува рисунка, на която е изобразен в костюм на Супермен, предава БТА.

"Америка се нуждае от супергерой", написа той в профила си в социалните медии.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    5 4 Отговор
    Явно е фалирал за 3-ти път. Бай Дончо, единственият милиардер фалирвал 2 пъти.
  • 2 МИСИР.БГ

    9 2 Отговор
    Статията е срам за журналистиката и показателна за жалкото ниво на мисирите ни и липсата на каквато и да е свобода на словото в България. Доналд Тръмп обяви предварително, че ще направи важно съобщение. Първо, обяви пускането в продажба на тези сувенири, което е начин да финансира честно и открито предстоящата си кампания, а след това обяви, че ако стане президент ще забрани участието на държавни служби в интернет пропагандата и цензурата, както и ще разследва предишни участия на такива служби. Сещайте се - работата на сикрет сървиз по свалянето му от власт и дискредитирането му.
  • 3 комунистче

    5 2 Отговор
    никой не може да му отрече че е маркетингов гений, стабилен бизнесмен с опит, в пъти по добър от опонентите си