Last news in Fakti

17 Декември, 2022 12:05 4 942 5

Неподозираните таланти на участниците в "Игри на волята"

  • игри на волята-
  • таланти

Богатата съпруга Мирослава разкри, че има доста интересно хоби

Тази година участниците от "Игри на волята" бяха наистина много мотивирани и борбени, но освен това голяма част показаха, че са и супер талантливи. Наскоро ви споделихме за новата самостоятелна песен на Димитър Лефтеров "Правя го за мене", а видеото, текстът, музиката и аранжиментът са изцяло неговото дело. Името му със сигурност още дълго ще споменава в тези среди, пише каналът Vbox7.

Няма как да не отбележим таланта и на неговата бивша половинка Мирела, която също блесна с голяма женска сила в "Игри на волята". До броени дни очакваме нейната първа дебютна песен, тъй като най-голямата ѝ мечта е да бъде част от новите млади изпълнители на България. Не знаем към кой жанр се е насочила, но очакваме парчето с нетърпение.

Е, не всички могат да пеят, но пък звездите от "Игрите" са пълни с изненади. Богатата съпруга Мирослава разкри, че има доста интересно хоби, за което не бяхме подозирали изобщо. Оказа се, че красавицата може да рисува много добре. За кулинарните ѝ творения отдавна знаем, но рисунките ѝ с послания са наистина впечатляващи.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🎸🎸🎸🎸🎸

    6 0 Отговор
    Тези така тиннуто съм ги гледал в това шоу нито искам да ги знам какво могат.
  • 2 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    7 0 Отговор
    Тези реалити програмни произвеждат ,таланти ти да видиш.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ха ха

    6 0 Отговор
    Тези ако имаха таланти щяха да пробият с тях,не да ходят в режисирано предаване продуценти и режисьори да жонглират както си искат с тях и после по договор да го пробутват тук и там.Танцувачки и певачки и самозванки художнички у нас под път и над път.Лефтеров и той пишман рецитатор,а Мира и тя мечтае за телевизионна слава.След месец,два ще забравени като всички елементарни участници като тях от предишни сезони.Помнят се единици-Юлиян,Пламен,Ваня Запрянова,Морунов,а от този Гого,Филип,Георги...останалите са пълнеж.
  • 5 абе,

    4 0 Отговор
    На Мирослава и видяхме /таланта/ в игрите.Да е слугинаж на Ревлица,после на Калеко Алеко.И Генчо и Георги да излязат преди нея.В надкаста на Чакалов хъката мъката,много си противотечи и е просто жена на мъжа си.Мира за Игри на волята-"Това е мечта на мъжа ми, а не моя",и тя се набутала да изпълнява чужди мечти като Ревлица.Заели мястото на по-кадърни хора със своя мечта.