Last news in Fakti

21 Декември, 2022 07:00 5 554 1

Дневен хороскоп за 21.12.2022 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Доста добър ден за Телците

Дневен хороскоп за 21.12.2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Ще се чувствате празнично и ще усещате чудесата, които пърхат из въздуха. Това ще ви накара да кроите мащабни планове за следващата година и нека всички те да са успешни. Споделете радостта с близките си.

Телец

Доста добър ден, мек, лек, като снега, който така очакваме. Последни приготовления и време за подготовка на подаръците.

Близнаци

Днес ще привличате околните по един необясним на пръв поглед начин. Може би се чувствате вътрешна хармония и баланс, а може би просто добрият Коледен дух бди над вас. Ден за преговори, разговори, намиране на удовлетворяващото решение за всички. Наблюдателността ви днес ще е завидна, възползвайте се.

Рак

Детайлните неща днес ще са вашата стихия. Ще се справяте перфектно и дори сами ще се изненадвате от себе си. Разбира се, това не бива да става повод да се сърдите на останалите, че не се вманиачават в подробностите. Открийте онази своя вътрешно присъща толерантност.

Лъв

Днес ще сте ориентирани повече към интересите на другите при това творчески и с любов. Страстно ще се борите за кауза, за любов, за цел, за всичко, което ви е на сърцето. Ден за обичане, за радост и споделяне на всичко това.

Дева

Днес ще сте свръхемоционални, което може да е уморително за всички, дори и за вас самите. Ще имате огромна нужда от сигурност и естествено ще я откриете у дома и в обичайните си модели на поведение. Може би е хубаво да се запитате, а откъде идва вътрешното ми усещане за сигурност.

Везни

Малко по-егоцентрично ще действате днес, което не значи лошо. Важно е да дадете на себе си от каквото имате нужда, защото иначе как ще можете да давате на другите. Разумната ви природа, разбира се, ще контролира и наблюдава положението, но малко, съвсем мъничко безгрижие ще ви помогне да отпуснете душата си.

Скорпион

Трябва да сте готови да отговорите на изискванията на света, но как? Разбира се - с елегантност и финес, както винаги сте правили. Хубав ден да спечелите нещо извънредно, което точно в този момент и бързо ще изхарчите. Важно е да се усещате вътрешно стабилно, останалото ще се нареди.

Стрелец

Имате нужда да действате, енергично, смело, незабавно. Направете го, не търсете извинения и поводи, щом имате вътрешната мотивация и осъзнаване, нищо не би могло да ви спре, дори и будната ви съвест. И все пак - проявявайте човечност.

Козирог

Въображението днес ще е водещата сила в нещата, които правите и нищо чудно те да са истински вълшебства. Е, на моменти ще ви е нужно да отпочивате от самите себе си и бурните си емоции, така че намерете някой тих пристан поне за малко. В краен случай - послушайте музика, тя ще ви помогне да вкарате в русло нещата, които ви заливат като водопад.

Водолей

Силно ще се стремите към групови изяви днес. Приятелите ще дадат нов смисъл, нов поглед, ново настроение на всички неща, които правите. А и предколедните коледни тържества и срещи са винаги толкова вълнуващи.

Риби

Ден на полезността за вас. Ще имате нужда от резултати, от нещо, което да видите, пипнете, усетите. Приемате всичко твърде отговорно и няма да си намерите място, докато нещата не са изпълнени в срок и по най-добрия начин.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ ви за ХОРОСКОП инфото госпожа МАРИНОВА
    УСПЕШЕН КЪСМЕТЛИЙКСКИ ПОЗИТИВЕН ЗА И НА ВСИЧКИ ХОРА ДЕН и да бъдеме ХОРА и ЧОВЕЦИ