Last news in Fakti

21 Декември, 2022 11:15 2 823 2

Деми Мур и Брус Уилис чакат внуче (СНИМКА)

  • деми мур-
  • брус уилис-
  • дъщеря-
  • внуче-
  • баба и дядо

 "Навлизам в моята гореща ера да бъда щура баба", пошегува се актрисата в своя Инстаграм

Деми Мур и Брус Уилис чакат внуче (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Деми Мур ще става баба! Актрисата, която спираше дъха на мъжката публика дълги години наред, заради необичайния си сексапил от големия екран, минава в друга социална категория, похвали се самата тя.

Румър Уилис, очаква първото си бебе от приятеля си Дерек Ричард Томас, разкри двойката в общ пост в Инстаграм във вторник.

Деми Мур прие новината с приятна самоирония, знаейки че вече ролята на баба ще е най-важна в живота ѝ. Бившият ѝ съпруг Брус Уилис съответно ще става дядо. "Навлизам в моята гореща ера да бъда щура баба", пошегува се тя в своя Инстаграм, пише dir.bg.

"Много се радвам за теб, любов моя!", написа Деми по-късно в коментарите под публикацията на дъщеря си.

Ема Хеминг Уилис, която е омъжена за бащата на Румър, Брус Уилис, също сподели вълнението си от бъдещото радостно събитие. "Новините за бебето ни правят щастливи! Поздравления Румър и Дерек! Ние тук сме въодушевени", поздрави ги тя.

Както се знае, Брус страда от афазия и семейството му се обединява в това изпитание, а събитие като това, носи неописуема радост.

Румър, известна с ролята си в "What Lies Ahead" и нейният приятел музикант са заедно от началото на годината.

Деми и Брус са родители и на 31-годишната Скаут и 28-годишната Талула. Актьорът, създал култовия образ на Джон Маклейн от "Die Hard" също е баща на две дъщери от Ема - Евелин, на 8, и Мейбъл, на 10 години.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 урко

    1 0 Отговор
    Е той дедо Брус надали знае, че чак внуче.. Деменцията го е хванала яко, за съжаление. Тези четох разкази на един техен познат, който казва, че той вече не познавал семейството си..