Last news in Fakti

5 Януари, 2023 11:18 8 246 26

Ален Делон с трите си деца в семейна поздравителна картичка (СНИМКА)

  • ален делон-
  • деца-
  • поздравителна картичка-
  • семейство

Отслабнал след инсулт през 2019 г., легендарният актьор ограничава изявите си

Ален Делон с трите си деца в семейна поздравителна картичка (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

За да илюстрира поздравителната си картичка за 2023 г., Ален Делон е извадил от архивите си хубава семейна снимка, на която се появява с Антъни, Анушка и Ален-Фабиен.

Ален Делон се потапя в семейния си фотоалбум за новата си поздравителна картичка. За да пожелае на читателите на Paris Match щастлива нова година през 2023 г., актьорът избира да представи портрет, направен от Мишел Маризи - сувенирна снимка, на която той позира с трите си деца: Антъни (58 г.), Анушка (32 г.) и Ален-Фабиен (28 г.).

Антъни Делон се включи в профила си в Инстаграм, за да сподели този четиристранен портрет в една история. "Семейството на първо място", пише той на английски ("Family first"). На 25 декември, за да пожелае на феновете си щастлива Коледа, той зарадва последователите си, като сподели рядко хумористично видео с участието на известния си баща.

View this post on Instagram

A post shared by Paris Match (@parismatch)

За новини от известния актьор, който живее между Швейцария и Франция, феновете му могат да посетят и профила на дъщеря му Анушка в Инстаграм. Малко преди Коледа актрисата публикува и забавна снимка на баща си, на която той е със слънчеви очила и мустаци.

View this post on Instagram

A post shared by Anthony Delon (@therealanthonydelon)

Отслабнал след инсулт през 2019 г., Ален Делон ограничава изявите си. 87-годишният актьор все пак дава някои новини в документален филм, излъчен през юли 2021 г. Два месеца по-късно излиза от изолацията си, за да се сбогува със своя колега от киното Жан-Пол Белмондо по време на погребението му в парижката църква "Сен Жермен дьо Пре".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Падна ми в очите..

    24 14 Отговор
    Бях му голям фен,но като го видях на клип,съпроводен с текст как отива в укро-посолството / Париж/ да им изрази възхищението си от тях и съпричастност с "борбата" им,просто го зачеркнах от паметта си..

    Коментиран от #2, #3, #16, #18

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Соваж бейби

    19 7 Отговор

    До коментар #1 от "Падна ми в очите..":

    За това е хубаво хора артисти,спортисти всички които са под прожектори да не си дават мнението в политиката !Стана модна тендецния и прави кофти впечатление ,да оставят политиците и политолозите да се оправят с това.Като че ли в Франция са малко проблемите ,тръгнал с украински проблеми се захваща имаше хабер преди войната къде е Украйна ами хайде,както и другите звезди във всички държави е прекрасно няма проблеми ,ден и нощ украинската пропаганда и реклама не спира !

    Коментиран от #6, #10

  • 4 Соваж бейби

    18 4 Отговор

    До коментар #2 от "Браво":

    Абе не го е преместил ами са му платили за реклама,и на дърти години се изложи .За нашествието на патканите в Париж да беше казал нещо,дарил пари с борбата им ,и че столицата е станала градско сметище не го вижда ,украинците по важни?!

    Коментиран от #21

  • 5 Ром Бакарди

    8 7 Отговор
    Тоз беши най кльопания сексимвул през усемдесетте вав балгариата. Що жини, дивойки, баби са трашкаха да гу харесват....милиони. ама и тарикат ауктьор беши, еле кат са прайши на ченге. Мойта майкя ми викаши: "ей, со.по.лан.ко, мязаш досущ кат негу, саму дет той ни ти е баща!" Помня, чи кат зяпах балгарскиа акшън "Комбина"- там са разправяши за него.

    Коментиран от #13, #25, #26

  • 6 Така е..

    16 3 Отговор

    До коментар #3 от "Соваж бейби":

    Стоеше си на пиедестала,уж над нещата,побелял,самотен и величествен като Зевс и изведнъж се срина,като всеки пристрастен простосмъртен в подножието на Олимп.Никога не е късно да станеш за резил,казват помъдрелите..

    Коментиран от #9

  • 7 Хахаха..

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "Браво":

    Съмнявам се дали помни в кой от крачолите го е оставил..

    Коментиран от #8

  • 8 Казанова

    11 3 Отговор

    До коментар #7 от "Хахаха..":

    и дали помни майките на децата си
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 кукуригууу

    8 13 Отговор

    До коментар #3 от "Соваж бейби":

    напротив ! това са хора познати на цял свят и тяхното мнение е важно.ти коя си да даваш акъл на Ален Делон?

    Коментиран от #11, #17

  • 11 Соваж бейби

    9 1 Отговор

    До коментар #10 от "кукуригууу":

    Да те повечето хора не могат да мислят ще слушат този ,защото нямат лично мнение и се подлагат на манипулация ,най вече в политиката ?Ти ако си такъв има една фраза бг.-"Лошо, Седларов, лошо. Мирише ми на командировка в Софийския централен затвор" . Все пак Украйна с Русия не бяха зле ,виж историята на САЩ и индианците ,в Украйна няма резервати ?!

    Коментиран от #12, #23

  • 12 кукуригууу

    2 2 Отговор

    До коментар #11 от "Соваж бейби":

    абе то и ние не бяхме зле с Русия и с Хитлер не бяхме зле . жалко за индианците в САЩ

    Коментиран от #14

  • 13 мдаа

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ром Бакарди":

    Пък за теб само римлянките се тръшкат. Чини ми се, че завиждаш ...
  • 14 Соваж бейби

    12 4 Отговор

    До коментар #12 от "кукуригууу":

    Има негативи истина е ,разликата е че Русия е градила Украйна и е дала много на тези хора,ние пък си плащаме още борчовете ,обаче пък учихме един език в повече което си е чисто богатство ...историята я знаем,те много държави си откъснаха от България ей ,не съди само Русия не е честно !Но пък сме си запазили езика и християнството защото руснаците са ти пазили за-ка с присъствието си ,меко казано.Сега като гледам какво става и със американофилията в Европа ,чак ми става лошо ,повече негативи има .Не съм политолог ама и сегашното положение кучетата го ....
  • 15 !!!

    17 4 Отговор
    Ален Делон - най-великият жив европейски актьор!
  • 16 Ха ха ха

    9 9 Отговор

    До коментар #1 от "Падна ми в очите..":

    Успокой се, на никой не му пука какво-къде ти е паднало/увиснало... Не само отиде в посолството, но и разговаря с президента Зеленски.
    Делон е мъжкар, бил се е в Индо-китай и уважава смелите мъже. Пут.ин, за разлика, се е гърчил като мишка в Културен дом на офицера в Дрезден, понеже е класифициран от преподавателите от школата на КГБ като "некадърен да работи във външното разузнаване".

    Коментиран от #20

  • 17 един от стадото

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "кукуригууу":

    приятел, тези хора живеят по стереотипи от момента на първата им слава. И им се услажда дори на сто години да станат, като наркотик е. В един момент губят представа за цветовете и миризмите и делят света само на черно и бяло. Тръгнеш ли натам така да делиш света значи си умрял. Поне морално. Да, една чернобяла графика ще те впечатли/има много добри/. но един Веласкес например ще те покори. С черно и бяло признавам само Чаплин, заради лентата, но таланта му е палитра. Обикновения човек май знае повече от оня с мангизите и славата и не напразно богатите често са се допитвали до мъдреци отшелници..ама когато ножа опре до кокала/им/..
  • 18 Ели- до 1

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Падна ми в очите..":

    Много важно, че си го зачеркнал.. На мен и втого други ни се издигна в очите! Човекът е против изстъпленията на Путин, разруши източна Украйна, ид.иот пълен, пси.хопат ,навлезе в чужда автономна , призната държава...все едно Тярция да реши, че Южна БГ е нейна, защото там имаме български турци, мюсюлмани и територията трябна да е в Тупция .Същото е, бе, загу.беняк! Браво на Ален Делон, човек със съвест и доблест!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Томно така!

    5 2 Отговор

    До коментар #16 от "Ха ха ха":

    Отзивите за Путин от тогавашни колеги, че е страхливец, къщо като нашия баце, ха ха...Че той Пут.ин и сега се крие на топло, а праща да измират мради мовчета и запасняци, Толкова хора измряха заради него, но скоро ще му дойде краят.
    А Делон е мъжкар, исгински мачо но и кавалер, страхотен мъж, а те джудое страхливо, заобиколено с 20 бодигарда!
  • 21 Алоо 4ти соваж

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Соваж бейби":

    Не само не се изложи Делон, ами евала! Излага се отя в Кре.мъл, че разруши една независима държава, а сега ние от ЕС ще трябвъ да й помагаме да се възстанови- заради него, теро -риста! Абсолютен пси хопат, мечтаещ за Имперска Русия, затова иска да присъедини тия теритопии, ама измисли причина да напада. Народът му гладува в малките градове и села, той война води, нещаст.ник!
    Само, че краят идва..и генерълите му нече недоволстнат и ще го отстранят или убият.
    Евала на Делон!
  • 22 3232323232

    3 4 Отговор
    Абе този нали щеше да се самоубива в Швейцария. Май се е отказал.
  • 23 Да ти кажа...

    3 1 Отговор

    До коментар #11 от "Соваж бейби":

    За това пък в Сиберията беха ГУЛАГ до ГУЛАГ... даже и днес ги има...
  • 24 кочо

    8 1 Отговор
    ТОВА Е ТОЙ -- АЛЕН ДЕЛОН.ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ОЩЕ И ОЩЕ.БРАВО.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.