Last news in Fakti

11 Януари, 2023 13:46 4 237 9

Влади Въргала разтърси с емоционална изповед

  • влади въргала-
  • петър петров-
  • бизнесмен-
  • убийство

Актьорът просълзи последователите си мрежата

Влади Въргала не забравя един от най-добрите си приятели, когото приживе наричаше и свой брат - търновският бизнесмен Петър Петров, чието зрелищно убийство през 2018 г. шокира България. И макар него вече да го няма на този свят, отново помага, а това, което актьорът и режисьор споделя като потвърждение, просълзи мнозина в социалните мрежи.

"Петьо, минаха вече 5 човешки години от мига, в който някой (неизвестен извършител), чрез коварство, по най-подлия начин, от засада, стреля в теб и прекъсна живота ти. Минаха пет, ще минат десет години, после двайсет, петдесет и т.н.... Времето няма да спре.

Ще се родят следващите поколения, на които името Петър Христов няма да говори нищо, (най-много да го споменават, ако кръстят улица на твое име, но и за това е необходимо да има някой като теб – да организира другите, защото едва ли тези от които зависи ще се сетят, че е имало един който е направил много за другите, но това за тебе никога не е било от значение), и това е нормалният ход на живота.

Раждаме се и умираме. Но когато те убият...?! Това не е нормално! Премахват те, обратно на природния закон. Но какво могат да унищожат? ВЪЗМОЖНО ЛИ Е КОГАТО УБИЯТ НЯКОЙ, ПО ТОЗИ НАЧИН ДА ЗАЛИЧАТ ЧОВЕКА...?


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 интересно

    15 1 Отговор
    и хитлер направи много за германия,но не кръщават улици на него!
  • 2 ИСТИНСКИЯТ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 7 Отговор
    Да ЖИВЕЙ приятелят на ВЪРГАЛА
  • 3 Забелязъл

    13 5 Отговор
    На кой ли пък му пука за Влади за Въргала и за Гала.
  • 4 мдаа

    9 5 Отговор
    Тоя пак ли остана без мангизи?
  • 5 Механик

    12 4 Отговор
    Влади Въргала?! Какво може да каже човек за него?
    Един неуспял уличен "актьор". Някога беше малко модерен, щото говореше на някакъв жаргон и дотолкова. После нито направи нещо, нито някъде се прочу. През всичкото това време до сега му се бутат едни грантчета колко да не умре от глад, понеже все пак е "заслужил". Зер той се гърчеше по сцените и по митингите, кога скачахме като шебеци. Задължени са му хората, дето се вика.
  • 6 Баце

    8 1 Отговор
    А га беше под шлифера на тиквата и пееше сонети за мутрата ни рива.
  • 7 ивана

    14 0 Отговор
    а бе боклук ти знаеш ли дито колко маики еразплакал
  • 8 Минго

    3 1 Отговор
    Да не си е признал, че е селяк и тъпак?
  • 9 Нормален

    1 0 Отговор
    Единственият, направил високостойностен и всеобхващащ филм, отразяващ изцяло "новите" времена след 1989 г. Бившите от ДС, никога няма да му простят, че освети ситуацията и показа уродливите им мутри!
    Съжалявам, че е затънал в дългове - всеки човек (особено артист) има своите слабости и демони!