Last news in Fakti

24 Януари, 2023 12:15 2 740 10

Роклята с лъвска глава на Кайли Дженър разгневи мрежата

  • кайли дженър-
  • седмица на модата в париж-
  • лъвска глава-
  • гневни коментари

Мнозина в социалните медии не са впечатлени, а "обезпокоени", отбелязвайки, че това не е оригинално фешън решение, а абсурд

Роклята с лъвска глава на Кайли Дженър разгневи мрежата  - 1
Снимка: Instagram

Кайли Дженър може би се харесва с огромна лъвска глава, прикрепена към роклята ѝ, но тоалетът разочарова много от феновете ѝ, които се почувствали "зле от модното ѝ решение", пише "Daily Mirror".

Тя беше заснета да напуска звездното шоу на "Schiaparelli" по време на Седмицата на модата в Париж - и се усмихваше, докато носеше този много необичаен аксесоар.

View this post on Instagram

A post shared by kylie jenner (@kylie.brasill)

Минувачите очевидно бяха озадачени, докато тя слизаше по стълбите с фалшивото животно, пришито към черната ѝ рокля, прилепнала по фигурата ѝ. Тя е публикува пост в Инстаграм, който озаглави "Красавицата и звяра".

Но мнозина в социалните медии не са впечатлени, а "обезпокоени", отбелязвайки, че това не е оригинално фешън решение, а абсурд, пише dir.bg.

Един човек коментира: "Толкова е тъжно да видя знаменитости в такава платформа да нормализират жестокостта към животните". Друг се обади: "Може да не е истинска глава, но все пак не изглежда правилно да носиш такова нещо, ако си любител на животните".

Трети публикува: "Възхваляването на лова на животни не е редно".

Кайли Дженър беше допълнила визията си със златни обувки и носеше чанта от змийска кожа по време на странното "дефиле", за което я критикуваха във Франция.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    16 0 Отговор
    Мога да добавя само едно от Чипола много на място казано !-
    Никога не си партнирайте с глупаците, въобразявайки си, че можете да използвате глупостта им за собствена изгода. Ако направите така, очевидно не познавате природата на глупостта. Така вие сами давате на глупака възможност да се развихри и да нанесе голяма вреда.
  • 2 Уау

    16 2 Отговор
    Е.а си тъпото циганче, това било знаменитост
  • 3 УРА,, УРА

    14 0 Отговор
    За звяра съм съгласен, но някой се е пошегувал, че тази е красавица.
  • 4 Механик

    10 0 Отговор
    Ти мамо, само ме роди проста, пък аз сама ще се изруся.
  • 5 Със сигурност убития лъв

    8 0 Отговор
    Е бил приживе едно по полезно същество за земята отколкото този отпадък

    Коментиран от #8

  • 6 Деница с дебелата гъ.....ца

    11 0 Отговор
    На тези в Щатите им казват " бели боклуци" независимо колко пари имат! С изключение на една от щерките всички скачат на черни салами!
  • 7 дизайнеръ

    10 0 Отговор
    другия път да си пришие слонски ..й. по ще и отива.
  • 8 Идън

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Със сигурност убития лъв":

    И крокодилът- чантичката!
  • 9 По-точно...

    3 0 Отговор
    Красавецът и баба Яга! По-добре да беше се намъкнала в някой циркаджийски костюм, по ще ѝ приляга.
  • 10 Пич

    3 0 Отговор
    Както казала едната блондинка от вица - потресаващо !!! Този апотеоз на модата неможе да осмислят дори нашите Кайли Дженърки , въпреки благородния си патрицианско - ромейски произход !!!