Last news in Fakti

15 Февруари, 2023 12:45 2 160 4

Вечна любов: Вижте какво си татуираха Дженифър Лопес и Бен Афлек за Св. Валентин (СНИМКИ)

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • татуировки-
  • вечна любов-
  • свети валентин

Лопес пусна и други снимки на двойката в същата публикация, които напомнят нейния музикален видеоклип "Jenny from the Block" от 2002 г., когато двамата се запознават

Вечна любов: Вижте какво си татуираха Дженифър Лопес и Бен Афлек за Св. Валентин (СНИМКИ) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бенифър, както пресата нарича Дженифър Лопес и Бен Афлек, си имат обща татуировка.

Във вторник 53-годишната Лопес разкри, че тя и 50-годишният Афлек са отбелязали първия си Свети Валентин като съпруг и съпруга, като са си направили допълващи се татуси, пише "People", цитиран от dir.bg.

На нейната е знака за безкрайност, прорязан от любовна стрела, татуиран на хълбока, а Бен се сложил на свивката на ръката си две кръстосани стрели и първите букви на имената им: "J" и "B".

Лопес пусна и други снимки на двойката в същата публикация, които напомнят нейния музикален видеоклип "Jenny from the Block" от 2002 г., когато двамата се запознават. Тя озаглави поста си като "Посвещаване, честит Св. Валентин, моя любов".

Те се ожениха в Лас Вегас миналата година, а после вдигнаха купон за приятели.

Татуировките са си направили малко след като тръгна слух, че Лопес му се е скарала на наградите "Грами" пред "очите" на много камери.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Адам Хилтън

    8 1 Отговор
    Татуровките са перманентни - колкото разводите на тези които си ги правят.
  • 2 ШИФИОР НА ЛУНОХОД

    6 0 Отговор
    да бе да ,тая що тояги натроши....бенчо не може ги пренесе за седмица
  • 3 Лeнкa Пaрaпeтян

    5 0 Отговор
    А можеше да си татуират по един уроборос/един от най-древните, широко разпространени из различни култури символи – змия, захапала опашката си/. Баш на място щеше да е.
  • 4 Скоро

    4 0 Отговор
    идилия та ще свърши. Той си е алкохолик, а тя самовлюбена куч.ка, която не спира да си показва гърдите - явен комплекс. За краката и задните й части не мога да кажа нищо добро.