Last news in Fakti

7 Април, 2024 09:46 1 152 5

Дженифър Лопес си търси ново "любовно гнездо" в Ню Йорк

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • нова къща

Снимки показаха, че хитовата изпълнителка разглежда къщи в "Голямата ябълка"

Дженифър Лопес си търси ново "любовно гнездо" в Ню Йорк - 1
Снимка: БГНЕС
Дженифър Лопес се издаде, че търси нова "къща на мечтите си", заедно със съпруга си Бен Афлек. Изпълнителката на хита Jenny from the Block беше забелязана да търси къща в Ню Йорк през уикенда - само година, след като намери мечтания си дом в шикозния квартал Pacific Palisades в Лос Анджелис. Този уикенд двете американски звезди бяха заснети от папараци да обикалят, влизайки и излизайки от няколко къщи. Певицата се появи усмихната, облечена в черно палто и дънки.

Снимки показаха, че хитовата изпълнителка разглежда къщи в "Голямата ябълка" (псевдоним за Ню Йорк - бел.ред.) на 30 март, преди да седне на закуска в Сохо.

Ексклузивно анализирайки снимките за The Mirror, експертът по езика на тялото Джуди Джеймс каза, че изглежда Дженифър вече е намерила дома на мечтите си, но решението ѝ може да не се хареса на съпруга ѝ, който изглежда потиснат по време на дългите разходки на двойката из кварталите.

През март миналата година двойката се премести в много шикозно имение на западния бряг на САЩ. Огромно райско кътче с шест спални и десет бани. Достатъчно, за да живеят комфортно с децата си. Дженифър Лопес има близнаци на име Макс и Ем (16 г.) от брака си с Марк Антъни. Бен Афлек има три деца от Дженифър Гарнър: Вайълет (18 г.), Серафина (15 г.) и Самюъл (12 г.).

На известната двойка "Бенифър" им отне не по-малко от две години, за да намерят своя калифорнийски дом. Суетни по отношение на недвижимите имоти, търсенето на новото им любовно гнездо в "Голямата ябълка" може би едва сега започва, пише dariknews.bg.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 баба Даба много слаба

    1 0 Отговор
    Е(на абарот)то не наше дело.
  • 2 Нека

    3 0 Отговор
    И пораздвижат старите кокали ! И тя душа носи , и К. иска!
  • 3 Сийка

    3 0 Отговор
    Сигурно има старчески домове за бивши " звезди"!
  • 4 Гига

    3 0 Отговор
    Лопес, заповядай в с. Дивотино - Пернишко, в него имам чудесно гнезденце за двамата с теб!
  • 5 Бих и сцепил...........

    1 2 Отговор
    Пуканката