Last news in Fakti

24 Февруари, 2023 12:58 2 949 17

Какъв е мъжът в секса според любимата му музика

  • секс-
  • музика

Според специалистите тези, които слушат джаз са по правило бедни, но със силно изразена сексуалност

Какъв е мъжът в секса според любимата му музика - 1
Снимкa: Shutterstock

Какво да очакваме от партньора си в леглото? Дали наистина темпераментът им, който се окачествява с музиката, която слушат, има нещо общо и със сексуалността?

Може да ви прозвучи странно, но психолози са направили експеримент и ето до какви изводи са достигнали, задавайки на голяма група мъже простичкия въпрос: „Какви са музикалните ви предпочитания?“

Оказва се, че поклонниците на различни музикални жанрове и направления имат и съответно подобно поведение в секса, пише trafficnews.bg.

1. Ако е фен на рока, той в никакъв случай няма да се изявява като спринтьор на 100 метра, а по-скоро като участник в маратонско бягане. „Рок“- мъжете обичат да „разтягат“ удоволствието и по правило един оргазъм за тях е твърде малко. Очаквайте два или три за нощ.

2. Любителите на попмузиката обикновено имат доста висока самооценка. Те са във възторг от телата си без много да се интересуват какво мислят за фигурата им другите. Тези мъже не са склонни на еротични експерименти и предпочитат рутинните действия в леглото.

3. Ако мъжът до вас е поклонник на индо-музиката не се надявайте на решителни сексуални действия от негова страна. Може с часове да лежи до вас и сладкодумно да беседва и едва след уговорка да премине от думи към дела.

4. Според специалистите тези, които слушат джаз са по правило бедни (с тънко портмоне и банкова сметка), но със силно изразена сексуалност. Сред поклонниците на джаза едва ли ще срещнете роднина на Ротшилд. Тези мъже имат изобретателен подход към всичко в живота, включително и в секса. С такъв в леглото всяка жена би се чувствала като секс-богиня.

5. Имате си работа с доста изобретателен тип, ако хип-хопа и рапа го вълнуват. Не се изненадвайте, ако ви предложи идея за секс по двойки или тройка. Първоначално може да ви се стори, че в леглото мисли само за себе си, но много скоро ще се убедите, че е готов за вас да сваля звезди от небето.

6. Той слуша само шлагерна музика по радиото. Знайте, че пред вас стои сериозен мъж. Твърде сериозен за да отдели време за наръчник като „Кама Сутра“. Този тип мъже предпочитат една-единствена поза за секс и можете в края на срещата да очаквате само една дежурна целувка.

7. Любителите на RnB и Soul са мъже, за които на първо място по значение е семейството, любовта, близостта, нежността. Ако не желаете обвързване, по-добре не стигайте до интимности, за да не го разочаровате.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗЕЛЕН ОЛИГОФРЕН

    14 2 Отговор
    ЗНАЧИ СЪМ ХИПАР СКУЧЕН МЕТЪЛ И ДЕПРЕСИРАН ОСОБНЯК НИХИЛИСТ,,,
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Соваж бейби

    14 2 Отговор
    Пълни глупости на некадърен мъж който не може да задоволи жена ако иска и извънземна музика да слуша все тази !Какво общо има вкус и предпочитание с музика и секс ?не можах да разбера мислих и не намерих логика тези специалистите да си хвърлят дипломата в тоалетната и да пуснат водата ,приятелски съвет.
  • 4 Въпрос?

    14 1 Отговор
    А ако слуша епична и филмова музика, какъв е?

    Коментиран от #5

  • 5 ЗЕЛЕН ОЛИГОФРЕН

    7 1 Отговор

    До коментар #4 от "Въпрос?":

    ДЪЛГОКОС С КОСА ТИП БРАЗИЛСКИ БИЙТЪЛС,,, СКУЧНЕН НИХИЛИСТ ОСОБНЯК И ДУШЕВНО БОЛЕН ОЛИГОФРЕН ХИПАР,В ДЪЛБОКА ДУШЕВНА НЕИЗЛЕЧИМА ДЕПРЕСИЯ ,ДЕПРЕСИЯ ,ДЕПРЕСИЯ,,,

    Коментиран от #10

  • 6 Гост

    4 0 Отговор
    Номер 6, нямам време за глупости! Ако пък не съм на кеф, разчитам само на двете си ръце! Те поне досега не са ме подвели!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Пич

    9 0 Отговор
    Хахаха..... забавни простотии , но да не бяха " установени от учени " ! Че току виж им се възпали мозъка от толкова мислене. Аз като слушам всичката описани музика , и още каласическа и др. , променям ли си моженето според това , дали съм слушал Павароти , и почвам ли да се интересувам от евромодерните , като слушам Елтън Джон , или Куин ! Няма такива идиоти , но , акъл дават. Същото е и в България!
  • 9 прокопи

    5 0 Отговор
    Аз обичам да ми свирят...
  • 10 един друг

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "ЗЕЛЕН ОЛИГОФРЕН":

    Пишеш само с главни букви. По-добре отиди на доктор, а след това и на вечерно училище.

    Коментиран от #13

  • 11 имаджин

    9 0 Отговор
    А тези мъже,които слушат диско-музика,те какви са в леглото? Не сте споменали! Глупости не ми се четат. Не слушам нито Рианата,нито оная,дето ритала ора.

    Коментиран от #12

  • 12 адаша

    14 0 Отговор

    До коментар #11 от "имаджин":

    И за чалгата нищо не споменават, а тука 90% ...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Мангусиван

    3 0 Отговор
    Ако на поляната пред нас има летяща чиния и това ще е вярно! ...
  • 15 aнтифен

    2 0 Отговор
    КЮаквато и музика да слушаш файда няма щом мацката е бошлаф
    Но основната музика е чалгата, кво да кажем за слушателите й
  • 16 Ооо

    1 0 Отговор
    Ми за чалгата нищо не пише ва?
  • 17 тиквенсониада

    1 0 Отговор
    А бат Бойко към коя група спада ? Щото той си призна , че любимото му парче е "Батальонът се строява " ! Или той е ИЗВЪН всички класации ?