Last news in Fakti

25 Февруари, 2023 16:18 9 730 10

"Ергенът" Евгени Генчев - двойник на популярни актьори и футболисти

  • ергенът-
  • евгени генчев-
  • двойници

Най-големият двойник на Ергена е истинска звезда в Турция

С куп популярни двойници се оказа 33-годишният Евгени Генчев, който влезе в ролята на Ергена в новия сезон на шоуто. Актьори, футболисти и модели приличат на къдрокоското с чаровната усмивка, пише hotarena.net.

Най-големият двойник на Ергена е истинска звезда в Турция. Става въпрос за модела и секссимвол Сейит Алп Навруз. Той играе и в някои от най-нашумелите турски сапунени сериали, като проби с "Добри приятели". Освен че си приличат двамата с Евгени се оказват и набори. През януари роденият в Истанбул Навруз също навърши 33 години. Мачото може да се похвали, че е излизал с куп красавици в родината си, сред които Мис Турция 2019 Ебру Шам и актрисата Айча Айшин Туран. Евгени е човек на изкуството - виртуоз на пианото, композитор, музикален педагог. Сейит пък пише поезия.

"Ергенът" Евгени Генчев - двойник на популярни актьори и футболисти

Няколко футболисти също поразително много приличат на Ергена. Един от тях е 30-годишният египетски нападател на "Ливърпул" Мохамед Салах.

Нападателят Мохамед Салах

"Ергенът" Евгени Генчев - двойник на популярни актьори и футболисти

Друг се казва Абдулкудус Атия - вратарят, на когото Кристиано Роналдо вкара 4 гола в един мач в първенството на Саудитска Арабия. Стражът на "Ал Уехда" все пак е с доста по-буйна коса и Евгени има да го гони по този показател.

Вратарят Абдулкудус Атия

"Ергенът" Евгени Генчев - двойник на популярни актьори и футболисти

В хитовия испански сериал "Новите съседи" един от любимите образи е този на Хавиер Марото, изигран от актьора Антонио Пагудо. Той е харесван от жените, също както Ергена, а на усмивка го докарва едно към едно. Антонио навърши този месец 46 години.

Хавиер от "Новите съседи"

"Ергенът" Евгени Генчев - двойник на популярни актьори и футболисти

Първият епизод на "Ергенът" предизвикал истински смут в семейство от Монтана. Причината е съвсем неочаквана. Оказва се, че мъжът в това семейство има невероятна и очевадна прилика със самия ерген.

Ани Петков от Монтана

"Ергенът" Евгени Генчев - двойник на популярни актьори и футболисти

"По-голямото ни дете, докато гледаше шоуто и видя ергена, започна да вика "Тате!, Тате!", обясни Ани Петков. Съпругата му Моника Иванова споделя, че още след първата серия на шоуто нейни близки започват да ѝ пишат. "Пращаха ми снимки и казваха, че приликата е поразителна - какво прави там и как съм го пуснала да участва", споделя Моника. Монтанският двойник Ани Петков е бивш футболист, а в момента е зам.-управител на мебелна верига.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чоко боко

    17 1 Отговор
    какви са тия бухали от снимките язък за момите................
  • 2 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    21 0 Отговор
    Няма по-голяма тъпотия от Ергенът!

    Коментиран от #3

  • 3 Опааа

    10 0 Отговор

    До коментар #2 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Така е! 100% пеееаааас!
  • 4 Мимо

    16 0 Отговор
    Да, бе .... сега всеки рошав , къдрав и брадат екземпляр ще е двойник на ергена. А самия факт, че толкова хора отделят от времето си, за да гледат и вземат отношение по повод тая глупост "Ергенът" говори ясно до къде сме я докарали като нация....
  • 5 АБВ

    13 1 Отговор
    Тоя цървул е толкова застрелян направо е жалък за гледане
  • 6 евтина имитация

    13 0 Отговор
    Двойник, но от Али Експрес.
  • 7 Дона

    9 1 Отговор
    Как пък не двойници пълен виц
  • 8 Това сериозно ли е?

    10 1 Отговор
    Абе какъв е тоя селянин Ани Петков от Монтана???
  • 9 Ергенинот

    9 0 Отговор
    ЕРгини причича на таджикистанец.
  • 10 ха ха

    6 0 Отговор
    Двойник е на Маугли с катун стайлинг.