Last news in Fakti

26 Февруари, 2023 11:38 4 280 2

4 зодии правят другите щастливи

  • зодии-
  • щастливи

Те са мили, чувствителни и наблюдателни същества, които знаят какво харесва другият човек

4 зодии правят другите щастливи - 1
Снимкa: Shutterstock

Когато стане въпрос за щастие, много хора поставят своето собствено щастие на върха на списъка си с приоритети. От друга страна, някои хора обичат да правят другите щастливи.

Те прекарват по-голямата част от времето си в планиране на изненади за своите близки и фокусират всичките си сили върху това да накарат другите да се чувстват обичани. Те са мили, чувствителни и наблюдателни същества, които знаят какво харесва другият човек и какво ще го направи щастлив, пише struma.bg.

Телец

Телците са свързани с лукс, величие и разкош. За да зарадват близките си, те им се отдават, глезят ги и ги обсипват със скъпи и изискани подаръци.

Близнаци

Близнаците са родени екстроверти, които обичат хубавото парти! Те са много социални и лесно се сприятеляват. Тъй като те са купонджии, най-любимото нещо на Близнаците е да планират голямо парти за своите приятели.

Дева

Девите са емоционални и ориентирани към детайлите хора, които знаят как да изненадат своите близки по възможно най-великия и фантастичен начин. Те никога не пропускат да предизвикват усмивка на лицата на други хора.

Везни

Везните изненадват близките си по класен и изтънчен начин. От гурме ястия до стилен декор, техните изненади отразяват тяхната елегантна личност


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Обикновено

    2 4 Отговор
    Жените от зодия дева гледат цял живот батальон от чужди деца