Last news in Fakti

28 Февруари, 2023 17:15 1 468 6

Трима души от екипа на "Rust" заведоха дело срещу Алек Болдуин

  • алек болдуин-
  • rust-
  • колеги-
  • ново дело-
  • фатален инцидент

Ново дело бе заведено срещу Алек Болдуин във връзка с фаталния инцидент по време на снимки

Трима души от екипа на "Rust" заведоха дело срещу Алек Болдуин - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Нов иск е подаден срещу американския актьор Алек Болдуин и продуцентите на филма "Ръжда" (Rust), при чиито снимки през 2021 г. фатално бе простреляна операторката Халина Хъчинс, съобщиха Фокс нюз и Дедлайн, цитирани от БТА.

Искът е внесен от трима членове на снимачния екип, които са станали свидетели на смъртта на кинооператорката. Те настояват за компенсации от продуцентите, сред които е и Болдуин.

Звукът от изстрела в малката църква е бил оглушителен, в резултат на което ищците са получили травми, се посочва в иска. След фаталната стрелба те временно са загубили слух и са пострадали от "вибрационен шок". Освен това те твърдят, че след инцидента продуцентите не са им предложили прегледи, нито медицински услуги, свързани с емоционалното и психическото им здраве. Ищците сами са потърсили помощ, за да се справят с проблеми като безсъние, безпокойство, депресия и посттравматично разстройство след инцидента.

Миналия месец Болдуин и жената, отговаряла за оръжията по време на снимките на уестърна, бяха обвинени в убийство по непредпазливост на операторката Халина Хъчинс, която почина малко след като беше ранена по време на снимки в ранчо в покрайнините на Санта Фе през октомври 2021 г. И двамата пледираха, че са невинни по обвинението.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Каскет

    11 1 Отговор
    НеоЛиберализъм !!!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Стига

    10 1 Отговор
    ни завивайте с кравари! Не са изключителни, за каквито се мислят.
  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 1 Отговор
    госпожа АНДРЕЕВА защо не НАПИШЕТЕ статия за пътешествникът РОСЕН АНДРЕЙ ОХЕДА който беше ГОСТ в СОУ ХРИСТО БОТЕВ ГРАД КОЗЛОДУЙ ако разрешът ШЕФОВЕТЕ ви ИЗВИНЯВАЙ
  • 5 ПанАм

    2 1 Отговор
    За тези, които се кефят на холивуд - Алек Болдуин е представител на най-яростните крайни либерало-фашисти бродещи из Америка днес. Стискаме палци да си взема душ с двама юначаги с имена Хесус и Мануел.
  • 6 Един

    0 0 Отговор
    Ами тъй и тъй са го намерили "наведен" - давай!