Last news in Fakti

3 Март, 2023 17:21 4 023 22

Типовете жени според предпочитания алкохол

  • жени-
  • алкохол-
  • типове

Така както жените избират облеклото и цвета на червилото си, по същия начин избират и определен вид алкохолна напитка

Типовете жени според предпочитания алкохол - 1
Снимкa: Shutterstock

С наближаването на 8 март обръщаме внимание на жените и техните предпочитания за консумация на алкохол. През най-женския месец от годината, дамите имат повод да почерпят, както и да бъдат почерпени, пише bulnews.bg.

Така както жените избират облеклото и цвета на червилото си, по същия начин избират и определен вид алкохолна напитка, която рядко пренебрегват за сметка на друга.

Мехурчета в чаша шампанско

Красивите магически мехурчета в чаша шампанско са красива гледка за очите на жената. Шампанското е за дами, които могат да флиртуват. Изборът на точно този алкохол подсказва за забавление и закачка, за това, че нежната половинка е готова за щуро парти. Именно шампанското има запазено място за всяко едно женско парти. Не само за моминско такова, а и за всеки празник, когато жените имат повод, който да "полеят". Стане ли дума за шампанско - жената е готова за купон до зори.

На по водка

Може би не е толкова изискана напитка като шампанското, но пък е предпочитана от жени със силна воля и характер. Те не крият своите желания и не бързат, когато отпиват от питието си. Дамите намират успокоение и наслада в чаша водка след натоварено ежедневие. Понякога то е такова, защото това са жени, които си поставят големи цели и имат амбицията да ги изпълнят.

Уиски класика

За много жени (а и мъже) уискито е класика в жанра сред алкохолните напитки. Дамите, които пият уиски не страдат от комплекси. Те искат приключения и забавления, тъй като и самите те са забавни и интересни личности. Търсят вълнуващи моменти не само в любовта, но също така на работното място и сред приятна компания. Мъжете трябва да са наясно, че жените, които пият уиски, могат да бъдат и непредсказуеми в много отношения. Затова бъдеще нащрек с жената, която иска да я почерпите с уиски.

Във виното е истината

Много дами предпочитат виното сред останалите алкохолни напитки. Жените, които искат да вдигнат наздравица на по чаша вино са много емоционални и темпераментни. Дори да изглеждат спокойни и уравновесени, то вътрешно в душата им може да бушува "буря" от емоции. Обикновено дамите, които са ценители на виното, предпочитат по-висок клас от тази напитка. Те искат най-доброто както в личен план, такъв и в служебен. Жените ценят класното вино, тъй като много от тях се стремят към изисканост и финес.

"ДА" на бирата

Ех, тази бира... Не само мъжете знаят защо. Много жени също отпиват от кехлибарената течност, било то от чаша или директно от бутилка или кенче. Жените, които пият бира, искат да се доближат до същността на силния пол. В тях има частица мъжки обноски. Също така те могат да бъдат верни приятели, интересни събеседници и добри слушатели.

Сладост с ликьор

Ликьорът е слаба алкохолна напитка с нотки на интересни сладки вкусове. По-нежните и фини дами залагат на различни видове ликьори. Този тип жени са истински романтички. Те обожават сладкото и са любители на сладкиши. Освен това предпочитат да пътуват и да се радват на красиви забележителности. Мъжете рядко могат да им правят компания с питие в ръка, тъй като силният пол винаги предпочита да отпива нещо "по-твърдо", но за сметка на това са привлечени от чувството за хумор и красотата на тези жени. В любовта тези дами са интересни също като вкуса на ликьора, но и трудни просто за лесен флирт.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ракиджийките

    26 1 Отговор
    липсват .

    Коментиран от #21

  • 2 Освалдо Риос

    12 3 Отговор
    Пияна жена - весела къща
  • 3 Хахаха

    17 2 Отговор
    Много сте ретро бе ! Сегашните пият всичко описано , плюс още няколко неща накуп ! Само им поръчвай , и гледай !
  • 4 Казанова Граф

    22 0 Отговор
    В последно време е по-добре да попаднете на жена трезвеничка,отколкото на такива с влечение към алкохола.На какви неща съм се нагледал по барове,клубове и чалгарници,направо ми се повръща.Но не от препиване.Жените определено загубиха мярка и в комбинация с липсата на елементарно възпитание,интелект колкото на патица и визия на проститутка,изпълненията са меко казано гротескни.

    Коментиран от #6, #7

  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ КРАСАВИЦЕ според МЕН всичко е с МЯРКА
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Казанова Граф":

    господин ГРАФима и разумни ДАМИ

    Коментиран от #12

  • 7 Не знам дали ще повярваш

    11 1 Отговор

    До коментар #4 от "Казанова Граф":

    Още по времето на соца, младо момиче съм и постъпвам на работа. На първия банкет старите котараци ме оглеждат и един с ужас забеляза, че не пия алкохол. Обявиха ме за задръстена и се спасих от досадници. Но пък на мъжа ми не му пречи, че не пия. Да има за него, както се зевзечи.

    Коментиран от #8, #9, #13

  • 8 Пий

    2 5 Отговор

    До коментар #7 от "Не знам дали ще повярваш":

    боза , а той да пие с други !
  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #7 от "Не знам дали ще повярваш":

    БРАВО многосте УМНА отрязвай ДОСАДНИЦИТЕ от РАЗ и УВАЖАВАЙ МЪЖЪТ си
  • 10 Българин

    17 0 Отговор
    Търсиш жена, която да готви като майка а попадаш нажена, дето пие кат баща ти
  • 11 Българин

    3 0 Отговор
    Търсиш жена, която да готви като майка ти а попадаш на жена, дето пие кат баща ти
  • 12 Казанова Граф

    5 0 Отговор

    До коментар #6 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Има естествено.Пожелавам на всеки да си намери такава,но тенденцията е плашеща.

    Коментиран от #14

  • 13 Казанова Граф

    6 1 Отговор

    До коментар #7 от "Не знам дали ще повярваш":

    Е,ако някой мъж не може да впечатли една жена с нещо,надява се да се напие,да и се размъти мозъка и току виж му "излезе късмета".

    Коментиран от #15

  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Казанова Граф":

    БЛАГОДАРЯ
    ГРАФ
  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Казанова Граф":

    ГРАФ пияния говори ИСТИНАТА когато се НАПИ или си МИСЛИ защото МОРЕТО е до КОЛЕНЕТЕ му
  • 16 един от стадото

    3 1 Отговор
    под моя поглед; Една дама може да си позволи шампанско и ей така, жега е. А със стриди и раци е върха. На по водка- малко я пият чиста, по скоро в коктейли. Уискито. Демисезон. Нормално да почерпиш една дама на първа среща, непозната дори, но с едно МАЛКО. Продъжението е нейно, ако желае. Виното. Няма раждане и край на този свят без него.. дори вкусен обяд и вечеря на свещи. Бирата. По повод и без повод. От ликьори не разбирам

    Коментиран от #18

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Меко

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "един от стадото":

    Казано , описал си го меко.....
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Брендолета

    2 1 Отговор
    Сложно изпълнение, според зависи ?! В компания с мъж, жена която иска да е с него пие от същото! Аз лично харесвам червено вино или бира.
  • 21 От казаньо

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ракиджийките":

    Я пием само домашна рикия, дето я варим на казано на дедо у село. Обаче...като заложиме джибрито и като се донесат едни кибици...помошт!!! Дай да видим на колко е пошла( рикията де), дай да пробаме ели да не е кисела тръгнала, дай за мезе, че да усетиме аромато, дай да я вардиме да не тръгне на патока...Дай, дай....докъде не се извърнат преди казано и си не опърлат дрътите глави ( некои са лиси, ама за тех е по–опасно). Другото е важно– докъде си дават "експертното мнение" може да научиш историята и географията на целата околия( демек общината), па и да напрайш добро дело– демек да почерпиш нуждаещи се стари хора.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.