Last news in Fakti

16 Септември, 2013 08:50 23 457 3

Най-куриозните обяви в интернет

  • bazar.bg-
  • обяви-
  • продажба

Какво продава българинът по време на криза? Отговорът на този въпрос може да се намери като се разгледат обявите за продажба. В сайта за безплатни обяви bazar.bg, се натъкваме на интересни предмети. Един от тях е оригинален револвер Velo Dog. Цената му е 160 лв. Срещу 500 лв. може да се купи „чисто нова ютия на 100 години, която не е използвана нито веднъж”. Бастун със скрит кинжал от първото десетилетие на XIX век също може да бъде намерен на свободния пазар. Цената му е 52 лв.

Определено има и предмети не само с антична, но и със сантиментална стойност, като например този ретромагнетофон Philips, който се продава срещу 220 лв. За тези, които имат афинитет към едни от първите телевизори с кинескоп, могат да купят NEC произведен в Япония в началото на 80-те години на миналия век срещу скромната сума от 30 лв.

За любителите на Фън Шуй е на разположение уникална дърворезба, символизираща дракон с разперени криле. Цената на предмета е 75 лв.

Ако желаете да имате мебел или нестандартен предмет в дома си, също може да намерите интересни предложения в Bazar.bg. Едно от тях е килим от кожа на антилопа. Цената му е 480 лв. В случай, че предпочитате родно производство подова настилка, може да си купите автентичен чипровски килим. За него обаче ще трябва да платите двойно повече – 800 лв.

За любителите на модерните технологии и релакса също има интересни предложения, макар и на доста високи цени. Луксозни масажни 3D кресла се продават срещу 3700 лв. Това е единственият стол на българския пазар, които масажира ходилата и стъпалата.

В сайтовете за обяви може не само да намерите предметът, които търсите или пък искате да продадете. Разглеждайки обявите може да попаднете на креативни идеи относно интериора на вашия дом, а също така да направите ежедневието си по-лесно, ползвайки съвременни технологии на достъпни цени.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PROFESIONALISTA

    0 9 Отговор
    Само боклуци и вехтории за хора без работа...Може ли човек да се занимава с такива простотии....

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Александър Стоичков

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "PROFESIONALISTA":

    Боклуците за едни са съкровища за други.
  • 3 Бай Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "PROFESIONALISTA":

    А ти може ли да си толкова прост?