Last news in Fakti

12 Март, 2023 14:29 6 180 25

Годжи се подиграва с Николаос Цитиридис

  • годжи-
  • николаос цитиридис-
  • слави трифонов

Наследникът на Слави Трифонов в национален ефир не е долюбван от екипа на Дългия

Музикантът от "Ку-ку бенд“ Георги Милчев – Годжи се отнася леко подигравателно към водещия Николаос Цитиридис. И той като шефа си, все още не може да преживее, че бяха заменени и шоуто продължава и без тях.

Наследникът на Слави Трифонов в национален ефир не е долюбван от екипа на Дългия. Макар рядко да си позволяват коментари по негов адрес, обикновено са иронични.

"Гледах реклама на "гърчето“ в бившата телевизия, в която работихме. Стана ми смешно, защото първоначално предаването беше всеки ден по един час, после всеки ден по половин час. Сега е половин час само в петък, но логото е "Вдигаме нивото!“. Това е положението“, сподели музикантът в подкаст с негово участие, предаде "Блиц". Годжи не спомена директно дори името на бившата телевизия, в която се излъчваше "Шоуто на Слави“, явно да не звучи като заяждане към тях. Но за Цитиридис на няколко пъти подметна иронично, че "вдига нивото“.

Началникът на музиканта – Слави Трифонов, също не крие, че изобщо не смята за достоен наследника си.

"Мисля, че е голяма глупост да понтираш шоуто ми. И като знаци, и същото студио… Човекът няма никакво чувство за хумор, а се опитва да има. Мисля, че е много млад за такова нещо. То е като разликата в поезията и литературата. Когато човек е млад, може да пише поезия, но за да пише проза, трябва да има опит. Затова големите американски водещи, стартират над 40-годишни. Аз започнах на 33, беше различна обстановката. Трябва да се дава път на младите, но понякога трябва и да се спират. Младостта понякога е голяма глупост и затова ако дадеш място на млад глупав човек, значи че ти си стар глупав човек“, каза преди време Слави пред Маги Халваджиян.

Самият Цитиридис също не харесва да го сравняват Дългия. "Като почнах шоуто, едни ми казваха: "Ей, византиец, никога няма да станеш като Слави.“ Радвам се и дано. Един стига и даже е отгоре“, категоричен е Николаос. Освен мнението си за Цитиридис Милчев не скри и факта, че не харесва прякора си Годжи.

"Той е за телевизията. Честно казано, предпочитам да ме наричат "Чичо Гошо“ или просто Гошо на улицата“, убеден е басистът.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НЯКОЙ

    41 13 Отговор
    Едва ли си струва да се коментират КуКувците - останаха си куку и нищо не научиха !
  • 2 Присмял се хърбел

    35 9 Отговор
    на щърбел !
  • 3 иди ми дойди ми

    23 4 Отговор
    "Вдигаме нивото!“-казала някаква труженничка на магистрала "Тракия" и барнала тук-там гърчето,а то се сгърчило веднага от кеф.
  • 4 мъкаааа

    10 1 Отговор
    Щърбел ли е,прати го на стоматолог. Иначе няма да може да се храни,ще стане хърбел.
  • 5 ХУМОР САТИРА И ЗАБАВА😀

    21 1 Отговор
    МАЙ МАЙ
    ЗРИТЕЛИТЕ НА ГЪРЧЕТО
    СА ЕКИПА НА СЛАВЕЙ ТРИФОНОВ
    И ОБРАТНОТО....😁
  • 6 Годжи като

    31 5 Отговор
    Живееш (работиш) с гарвани трябва да грачиш като тях.Слави цял живот направи щоу пресмивайки се на хора далеч над неговото ниво което явно се хареса на хора с ниски чела и това му дава усещането че той единствен е цар да прави шоу.Великият Тодор Колев в едно интервю каза дойде един селянин и без да ме попита започна да ме имитира едно към едно от шоуто как ще ги стигнем така че Слави е един плагиат а се дразни от другите такива.
  • 7 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП

    18 11 Отговор
    "Като почнах шоуто, едни ми казваха: "Ей, византиец, никога няма да станеш като Слави.“ Радвам се и дано. Един стига и даже е отгоре“

    Един ЧАЛГЪР стига на България, даже и е много.

    И да Цитиридис никога няма да падне чак толкова ниско, колкото падна ЧАЛГАТА от Плевен и екипа му. Този световен рекорд по падение на ЧАЛЖАТА е недостижим во веки.
  • 8 младеж

    7 5 Отговор
    Кой е чичо Гошо Годжи?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 къде са били заменени

    13 2 Отговор
    като договора между 7/8 и бтв свърши, а слави и екипа му не искаха да останат заради скандалните спирания на предаването му
  • 11 духайдуду

    27 5 Отговор
    Слави Трифонов набута чалгата,кючеците и простотията в България. Не се ли срамува от това?

    Коментиран от #15

  • 12 Хаха

    18 6 Отговор
    Селтак пиянде без работа се подиграва на младо момче, което работи. Поредното доказателство за нивото на хората имащи общо сжучиндолския б.о.клук.
  • 13 Бамбука

    16 9 Отговор
    Целия ви отбор, заедно с балерините интелектуално и морално сте много по-зле от "византийчето". Духате супата !
  • 14 КуКу

    12 5 Отговор
    На това му викат старческа злоба
  • 15 Айди ся...

    8 1 Отговор

    До коментар #11 от "духайдуду":

    Не го защитавам, но...пресилено е да кажеш, че той ги "набута". Той имаше сцена за изява и даде това което българина иска да чуе. Същото направиха останалите медии и резултата е налице.
    PS. А данеби днешните предавания и раелити да правят нещо друго освен опростачаване?
  • 16 годжидар

    7 3 Отговор
    самият формат е тотално изтъркан,може би само митьо пищова би бил забавен като водещ на такава програма защото тъпизмите му са уникални
  • 17 Никой

    8 0 Отговор
    ...хвани единия и удари другия...един дол дренки
  • 18 Дааа, ама Не

    6 7 Отговор
    И как нищо не става от Ку-Ку бенд!? Та повечето са професори, доценти и ректори в музикалните ВУЗ. Хората сътвориха над 30 проекта и ни забавляваха 25 год. Всички самозабравили се, ги сваляха на земята, което на медиите не им харесваше и затова излязоха от бтв... Гръка е пълна пародия, а шоуто на Слави е към края си, свърши си работата но отдолу няма крутици нито мъже с т....
  • 19 12345

    5 2 Отговор
    Страшно глупаво шоу, изглежда, че има протекция, за да го държат още на екран.
  • 20 Анонимен

    5 1 Отговор
    Боклуци
  • 21 ААА СМЯХ

    6 0 Отговор
    Ами колко пъти ще ни навирате в носа тази просташка ноина
  • 22 Слави е един

    2 5 Отговор
    Постигна много с талант и работа! Цитиридис е талантливо момче, но е грешка копирането на Слави! От там куца шоуто на Цитиридис.Няма как да копираш чуждо шоу, което е визионер и има визия как и какво прави. Това е проблема на всички, които се опитаха толкова години, в различни телевизии, да направят конкуренция на Слави.Нямат идентичност. По скоро, трябваше да си направят нещо ново, нещо тяхно, с друга визия. Факт е, че шоуто на Цитиридис, явно не върви, щом му намаляват времето. Това беше най скъпото рекламно време за БТВ и за е такова, трябва гледаемост.
  • 23 МАЛКА пенсИЯ

    2 0 Отговор
    Годжиту,да си пие,,алкостопа.Нямат,наяждане.Дългия,слаба ракия.ДОБЪР МУ Е ЕКИПА,НО НЕ ВСИЧКИ.
  • 24 Яяяяяя

    1 1 Отговор
    От една простащина към друга! Българско шоу! Това е материала - Боко I
  • 25 ИМА ТАКЪВ НАРОД

    0 0 Отговор
    Бюлетина номер 4 Държавата-Това сте ВИЕ Време е за Референдум време е Политиците да чуят Какво искат Българските граждани