Last news in Fakti

18 Март, 2023 14:41 3 561 31

Пентагонът допуска "спотайването" на извънземен кораб-майка в Слънчевата система

  • извънземни-
  • извънземен кораб-
  • кораб-майка-
  • слънчева система-
  • пентагона

Доклад на Пентагона гласи, че дори да има такъв кораб, на него няма биологични живи същества

Пентагонът допуска "спотайването" на извънземен кораб-майка в Слънчевата система - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

При наличието на толкова много галактики не е чак толкова невероятно да допуснем, че ние не сме единственият живот във Вселената. Пентагонът е съгласен с това, като в неотдавнашен доклад на Шон Къркпатрик, директор на Службата за разследване на аномалии във всички области на Пентагона, и Абрахам Льоб, председател на катедрата по астрономия в Харвардския университет, се казва, че е възможно да има извънземен кораб-майка точно в нашия двор.

В доклада се казва буквално, че потенциално може да има "кораб-майка", който изпраща "малки кораби по време на близкото си преминаване до Земята", пише БГНЕС.

AARO, или Службата за разследване на аномалии съществува едва от юли 2022 г.

Преди да поеме AARO в Пентагона, Къркпатрик е бил главен учен в Центъра за ракетно и космическо разузнаване на Агенцията за отбрана, макар че нито една от тези роли не е непременно ориентирана към извънземните. Всъщност AARO е създадена специално за разследване на неидентифицирани обекти, открити около военни обекти.

Льоб допуска, че в нашата Слънчева система има извънземен посетител още през 2017 г., когато телескопът PanSTARRS в Хавай наблюдава бързо движещ се обект, за който някои учени потенциално смятат, че произхожда някъде извън нашето кътче от космоса. Този бързо движещ се обект получи прозвището "Оумуамуа", хавайският термин за "разузнавач", което със сигурност ще ви накара да си помислите, че тези учени са вярвали доста силно, че теорията е правдоподобна. Къркпатрик и Льоб споменават "Оумуамуа" в новия си изследователски документ на Пентагона, за да подкрепят теорията си за потенциален извънземен кораб-майка. В документа се твърди, че малките кораби сонди лесно биха могли да бъдат проектирани по начин, който да им позволи да останат незабелязани от сегашната ни телескопска технология.

Изследователският документ на Пентагона, озаглавен "Физически ограничения на неидентифицираните въздушни явления", навлиза в допълнителни подробности относно потенциалните възможности на тези извънземни сонди. Например в документа се предлага тези минисонди, които те описват като "семена от глухарче", да се разпространят и да използват парашути, за да предотвратят изгарянето в земната атмосфера, преди да тръгнат по своя приключенски път, за да изпълнят всички потенциални цели. Според теорията също така тези сонди използват звездна светлина за зареждане на батериите си и вода като гориво.

В документа се предполага, че сондите вероятно не съдържат биологични същества, тъй като пътуването през междузвездното пространство и космическите лъчи, рентгеновите и гама лъчите биха го направили трудно.

Макар че отделът AARO на Пентагона публикува тези документи за възможна дейност на извънземни, наскоро подновеният огън зад тези програми беше запален от китайския шпионски балон, който привлече вниманието на всички, докато не беше свален.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гориил

    20 4 Отговор
    В този случай Пентагонът взриви покрива.Очевидно е, че част от служителите се занимават с имитация на работа и напразно получават заплата.
  • 2 Истина

    16 6 Отговор
    Тия съвсем изкукаха
  • 3 Русофил

    12 17 Отговор
    Пентагонът да се съсредоточи върху руснаците,че им свалиха дрона, а не върху
    измислени глупости за извънземни.
  • 4 Божидара на 17 май

    27 2 Отговор
    Пусна същата статия! Това само показва какъв хаос се върти между вас вътре, колегиално!
  • 5 бай дъню

    11 3 Отговор
    е плод на извънземен инцест
  • 6 От вчера!

    6 0 Отговор
    https://fakti.bg/life/764665-pentagonat-izvanzemen-korab-maika-moje-da-se-spotaiva-v-nashata-slancheva-sistema
  • 7 Вазле космоса

    12 2 Отговор
    Спотайваме се вмомента в германия
  • 8 Гост

    12 1 Отговор
    Искам Седморката на Блеик. Джена телепортирай ме. Ахххх спомени. Даже може да има и охранителен кораб с кораба майка който е на зирагите които са съюзници на тия с кораба майка.
  • 9 Пешко

    8 0 Отговор
    А има ли роботи?
  • 10 Сикрет сървис

    19 2 Отговор
    Бай Дъмп е гумен 👽! Нормален човек нямаше да оцелее от толкова търкаляни по стълби, а и да пада изобщо, но той е свикнал да не се качва и слиза, а лъч да го придърпва към чинията!
  • 11 шегичка

    14 0 Отговор
    Кораба е на македоните основателите на вселената дошли са да видят експеримента си на Земята.
  • 12 Бай Дън

    11 2 Отговор
    Тези същества са невидими и се ръкуват с мен.
  • 13 Паулу Куелю

    25 1 Отговор
    Абе не ви ли прави впечатление, че във всички холивудски филми извънземните нападат САЩ.
    Това е доказателство, че са добронамерени и искат да помогнат на света да се отърве от злото.

    Коментиран от #17

  • 14 Хърбърт Уелс

    14 0 Отговор
    Ковид, война ,сега извънземни.Плана върви.
  • 15 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    12 1 Отговор
    🇺🇲🇺🇲🇺🇲🇺🇲
    Шестаците от Петоъгълника ще кажат ли корабът-татко къде е ❗❓❗❓
    Спотайва ли се , чукчукчука ли 🤔
  • 16 Вазле

    5 1 Отговор
    Мазоли голями ми излезнаха на устата от свиренето на тромпета за новия айфон
  • 17 Мдааа

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Паулу Куелю":

    Има логика, има логика...

  • 18 Дуньо простия

    6 1 Отговор
    Туй ще да са, на Путин космическите сили.
  • 19 Отт кой пол са извънземните

    5 1 Отговор
    Включени ли са в истанбулската конвенция за защита от домашно насилие
  • 20 Нов

    9 1 Отговор
    И от какво точно се крият? Ако са дошли от толкова далече технологично са много по- напреднали и човеците сме им на интелектуалното ниво на примати. Много се вземат на сериозно американците изперканяци. Или вече подготвят инсценирано нашествие на извънземни да ни поробят със световно правителство.

    Коментиран от #23, #31

  • 21 Сашко

    3 1 Отговор
    Стига с тези щуротии! от Великите щати!!!!
  • 22 Светлина

    4 1 Отговор
    Защо се започна огласяването ! Защото , вече нещата станаха опасни ! След като ви запознах с битката на извънземните , с обединената Американо-китайска флота до остров Гуам , и Марианската падина , ще продължа с нападението над военната база Елмендорф - Ричардсън , базирана в Аляска ! По време на учение , пилоти на военни хеликоптери са обкръжени от внезапно изникнали странни по форма НЛО ( не познатите дисковидни ) , които умишлено започват да застават пред хеликоптерите , независимо накъде поемат пилотите ! Повикна е помощ от Елмендорф - Ричардсън , и изтребители излитат от базата ! Когато наближават конфликта , НЛО - Тата рязко се дърпат , но тогава водещите хеликоптери се удрят в нещо като невидима стена , и са унищожени ! Но изтребителите успяват да проследят чуждоземните апарати , и забелязват , че се спускат под земята в планините около Анкъридж ! След сателитна триангулация се установява и базата на инопланетяните , на пет километра под земята ! С решение на Тръмп е одобрено използването на сеизмично оръжие GBU - 28 ( може да го оприличите на бомба , която не гърми , а използва кинетична енергия , забивайки се на километри в земната кора ) ! Бомбата е хвърлена от космоса !

    Коментиран от #26, #27

  • 23 АЛФ

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Нов":

    Никой не казал че се крият, друг е въпросът дали искате да ги видите!
  • 24 СПОТАЙВАТ СЕ

    0 1 Отговор
    ..ПОСЕЙДОНЧЕТА ОТ ИЗТОК И ОТ ЗАПАД НА КРАВАРНИКА..!
  • 25 Име

    2 0 Отговор
    Във всяка област на човешкото познание се крие бездна от поезия. - Слънчева система....
  • 26 Светлина

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "Светлина":

    След атаката над извънземната база , местните и национални медии на САЩ , съобщават за земетресение от четвърта степен по Рихтер , в околностите на Анкъридж ! В Елмендорф - Ричардсън пристигат вече изпратени от Вашингтон учени , и специални части , чиято цел е проверка на ефекта от атаката ! Но , само четири часа след използването на сеизмичното оръжие , и в момента , в който спецчастите и учените се катерят по хеликоптерите , над Елмендорф - Ричардсън надвисва огромен дискообразен кораб - майка ! Всички енергийни и комуникационни системи на базата изключват. От огромното НЛО излизат два по малки кораба , и за секунди превръщат в пепел хеликоптерите , и изтребителите ! След това се оттеглят , без да унищожават останалият личен състав ! На въпроси на медиите , за страхотните взривове , чути и видяни от базата , е отговорено , че са се самовзривили цистерни с гориво . Но нито един журналист не е допуснат до базата ! Но..... всичко започва , с войната в Дулсе ! За това - следващия път !
  • 27 Карчо

    3 1 Отговор

    До коментар #22 от "Светлина":

    пий си лекарствата по редовно
  • 28 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    3 1 Отговор
    Англоамерикански фантасмагории - духове, мистерии, защо не и извънземни? Зареждали с енергия от светлината на звездите?! Вода за гориво?! Ако наистина има пришълци от космоса, те ще са на ниво на развитие, което даже нямаме фантазията да си ги представим! Те ще са открили фундаментални физични закони, за които сега човечеството само си мечтае. Според нашите теории, не е възможно да пътуваме извън Слънч. система, заради ограничението на скорост на светлината 300 000 км/сек., която даже не можем да постигнем. Преодоляването на тази бариера може (или не може) да стане с нови фундаментални открития. Ако е възможно такова пътуване, едва ли ще се използва вода за гориво!
  • 29 Студопор

    2 0 Отговор
    Това нали вчера го писахте? Или това е друг кораб? Ако е същия - хубаво де, разбрахме! Ама са пълни глупости това. Ако пък не са - да идват извънземните, да им наложи Зеленския санкции и на тях, че не са му пратили още кораби, те да си го телепортират и да се умири света! Какво сега - трябва да тръпнем в страх, защото някой в Пентагона е изпушил един масур ли?
  • 30 Студопор

    5 0 Отговор
    Ето я статията от вчера: https://fakti.bg/life/764665-pentagonat-izvanzemen-korab-maika-moje-da-se-spotaiva-v-nashata-slancheva-sistema
    От Божидара Ангелова. Днеска Събина Андреева е публикувала точно същата статия, с абсолютно същото заглавие, само е сменила картинката.
    Браво на Факти!!
  • 31 Студопор

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Нов":

    Това, че още не са дошли сред нас доказва, че са по-интелигентни форми на живот.