Last news in Fakti

27 Март, 2023 14:28 3 844 3

Разследващ журналист подозира, че Кортни Лав е убила Кърт Кобейн

  • кортни лав-
  • кърт кобейн-
  • убийство-
  • самоубийство-
  • разследване-
  • разследващ журналист

Журналистът кани вдовицата на Кобейн да се подложи на полиграфичен тест, за да изчисти името си

Разследващ журналист подозира, че Кортни Лав е убила Кърт Кобейн - 1
Снимка: Shutterstock

Покойният музикант и фронтмен на гръндж бандата "Нирвана" Кърт Кобейн не се е самоубил, а е бил убит.

Това заяви днес канадският режисьор на документални филми и разследващ журналист Иън Халперин, който покани вдовицата на Кобейн, Кортни Лав, да се подложи на полиграфски тест, за да разсее съмненията, че го е убила, съобщи NOVA.

Както съобщава „Сън", в интервю за промоцията на новата си книга "Case Closed: The Cobain Murder", Халперин каза, че тестът на детектор на лъжата ще помогне на Кортни Лав да "изчисти името си" след почти три десетилетия, подозрението на феновете на „Нирвана“ и въпросът какво наистина се е случило.

„Присъдата трябва да бъде променена от самоубийство на убийство. Всичко това разчита на доказателства от съдебна медицина, нови доказателства, които изрових. Не обвинявам никого в убийство, но предизвиквам Кортни най-накрая да се яви на полиграф. Ще платя, за да изчистя името ѝ. Ако тя издържи теста с полиграф, ще наема билборд на Таймс Скуеър и ще напиша на него – „Кортни Лав е невинна“, зарече се той.

Книгата на Халперин от 2009 г. „Unmasked: The Final Years of Michael Jackson“ беше #1 бестселър в списъка на „Ню Йорк Таймс“ на 24 юли 2009 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нима е възможно?!

    6 8 Отговор
    Местим..
  • 2 Ром Бакарди

    12 10 Отговор
    А....ти да видиш! Не чи оня беши некъв хараби певец-нищу ни му са разбираше докат пееше, ама уназ са е разгневила чи той пие наркутици сас авери и разни малки фенки, прай купони и плю.щи разнити там шафра.н.тий, писнало й е и....удриии! А после:" на кого ма остави, скапи?" и ужким многу скърбяла за него.
  • 3 Да, да

    6 3 Отговор
    Христо Грозев да провери! Гаранция Оскар! Ще докаже, че Путин го е убил.