Last news in Fakti

4 Април, 2023 13:15 1 468 1

За пръв път от 20 години: Дженифър Лопес и Бен Афлек отново ще работят заедно

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • нов филм-
  • unstoppable

Джей Ло ще участва във филм, продуциран от нейния съпруг

За пръв път от 20 години: Дженифър Лопес и Бен Афлек отново ще работят заедно  - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Холивудските звезди Дженифър Лопес и Бен Афлек се запознаха на снимачната площадка на филма “Трудна свалка” през 2003 г. и година по-късно, след като вече станаха двойка, те споделиха екрана в комедийно-драматичния филм “Момиче от Джърси”. Двойката се раздели малко след това, но сега отново са заедно, вече дори са женени и са готови за нови предизвикателства.

Предстои филмовата продуцентска компания Artists Equity, която е собственост на Афлек и дългогодишния му приятел Мат Деймън, да пусне филм с участието на Дженифър Лопес.

Unstoppable е името на лентата, която ще отбележи завръщането на съвместната работа на Джей Ло и Бен, пише woman.bg.Този път обаче зад камерите ще застане Афлек, който ще бъде продуцент. Филмът е вдъхновен от истинската история на Антъни Робълс, еднокрак атлет, спечелил национално първенство на Държавния университет на Аризона.

Филмът ще бъде режисиран от друг от партньорите на Афлек и Деймън, Уилям Голдънбърг, който ще направи своя режисьорски дебют, след като работи заедно с Афлек във филма Арго.

Това ще бъде и първото официално сътрудничество между Афлек и Джей-Ло като съпруг и съпруга, въпреки че Афлек вече призна, че Джей Ло е повлияла на филма Air, който предстои да бъде пуснат на голям екран.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 телегледател

    3 0 Отговор
    Това е много лоша идея. Не смесвайте бизнеса със семейството. Очаквам развод след съвместния проект.