Last news in Fakti

9 Април, 2023 07:00 8 618 0

Дневен хороскоп за 09.04.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

През този ден Рибите ще успеят да свършат доста неща

Дневен хороскоп за 09.04.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Днес трябва да сте непоколебими, в онова което искате да направите. Всъщност един добър ден, но не забравяйте, че винаги, когато спечелите е добре да раздадете безкористно част от парите, за да могат те отново да се върнат при вас, увеличени.

Телец

Далечните неща ще са толкова примамливи и обещаващи днес. Не налапвайте въдицата на празните обещания, чуйте най-напред собствената си вътрешна мъдрост - къде искате да сте, къде да отидете и какво ще ви донесе това? Бъдете по-разумни.

Близнаци

Споделете цветното си настроение днес, разцъфнете с този цветен ден. Може да отделите няколко часа и за едно пролетно почистване. Имате нужда да изхвърлите старите вещи, старите мисли, старите рани. Ден за трансформиране.

Рак

Каквото и да става, все пак е неделя, а неделята е празник. Човек през този ден е най-добре да бъде себе си и да следва мечтите си. Е, ако се налага да убеждавате някого в нещо, да води важни разговори, трябва да го сторите именно днес.

Лъв

Усмивки и пъстрота, пролетта полека започва да настъпва, да завзема полянките, дърветата, душите на хората. За днес сигурно ще сте оставили много задачи и трудно ще се вместите в 24 часа, но пък не ви пречи да опитате.

Дева

Вдъхновение няма да ви липсва, а и провокатори ще се намерят. Определено имате нужда да ви забележат и да ви се възхищават колкото може повече, но не шумно и показно, а по-дискретно.

Везни

Днешният ден определете за служба на себе си. Направете полезните неща, които все отлагате. Ако успеете да съчетаете полезното с приятното, ще е направо върха.

Скорпион

Днес ще ви се иска да сложите ред у дома и всичко да става според предварителната ви програма. Не е нужно да издребнявате и да се сърдите за щяло и нещяло, все пак – неделя е.

Стрелец

Нали знаете, че ограниченията идват от собствения ни ум. Колкото и да обвиняваме, света, правителството, Бог, в крайна сметка всичко опира до нашите персонални избори. Днешният празник на цветята ще ви помогне да преосмислите, да погледнете, да оцените по нов начин себе си и собственото ви място в собствения ви живот. Бъдете честни пред себе си.

Козирог

Доста променливи настроения, също като пролетното време, но също толкова вдъхновяващи и животворни. Просто днес ще сте вдъхновител, организатор, новатор, вживейте се в тази роля.

Водолей

Доста трезво ще преценявате ситуациите и въпреки това ще слушате сърцето си. Ще срещнете нови приятели и ще научите нови неща. Гледайте да стоите настрани от клюките, само ще ви отровят живота.

Риби

През този ден ще успеете да свършите доста неща, но е важно да знаете какво точно искате, а вие обикновено знаете. Днес ще сте по-толерантни към чуждата гледна точка и това ще ви помогне да научите доста нови неща. Обръщайте по-голямо внимание на хората, които са непосредствено до вас.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА