Last news in Fakti

9 Април, 2023 09:03 5 524 25

Том Круз към Доротея Толева: Страхотна си!

  • доротея толева-
  • том круз-
  • мисията невъзможна: пълна разплата-
  • снимачна площадка

Доротея Толева партнира на Том Круз в „Мисията невъзможна 7“

Том Круз към Доротея Толева: Страхотна си! - 1
Снимка: Instagram

"Моят агент ми звънна спешно и ми каза, трябва да направиш прослушване за един филм, имаш четири часа, ще можеш ли. Аз обичам да приемам нови предизвикателства и реших да се пробвам. После ми звънна кастинг режисьорката, тя ми каза, че ще е за "Мисията невъзможна 7: Пълна разплата – част първа“, че съм избрана, но аз всъщност не знаех, че се явявам за това, докато ме кастваха. И когато пристигнах в Абу Даби, имаше много сериозна организация. Влизам в хотела и ми взеха 3 PCR теста докато си вляза в стаята от летището.“

Това сподели за зрителите на Euronews Bulgaria актрисата Доротея Толева, част от актьорския състав на "Мисията невъзможна 7: Пълна разплата – част първа“.

Ето какво още каза тя:


"Премиерата ще е на 14-ти юли, но не знам кога ще е в България.

Бяха ни казали, че ще ни извикат пак да доснимаме, след цикълът в Абу Даби и Лондон, после започнах да снимам в един български проект, голям сериал със сериозна ангажираност, но предупредих, че ще трябва да напускам от време на време. Извикаха ме в действително още 2-3 пъти за снимки. Беше в края на лятото, в Бирмингам. Аз живях в Лондон и отидох 2-3 дена по-рано да си видя приятелите, но малшанс, пътувах с болен пътник в самолета, и когато отидох, буквите ми се сливаха. Чакаше ме колата, която трябва да ме вземе, но не отидох на снимките, защото бях болна. И си казах "това е животът". Но следващата година юни месец пак ми звъннаха.

Аз смятам, че всеки актьор в моята позиция, който се опита да работи в чуждестранни проекти, ще ме разбере. За да си конкурентен на този пазар, трябва да владееш един добър английски, който е достатъчно разбираем и добър,за да може да си сред най-добрите. Това е ежедневна работа. Аз свалям шапка на всички български актьори, които играят въпреки това. Аз съм сигурен, че всички от тези актьори, които играят на високо ниво, тренират всеки ден.

Първата среща с Том Круз беше, когато пристигнахме в Абу Даби. Асистент-режисьорът ни каза, че ще започнем с нашата сцена. Ние бяхме шпиони. Той ни събра и ни се извини, че не е започнал с нас снимките. Ние все пак сме актьори епизодици, не сме големи имена. Но имаше доста голям респект към всеки един от нас. В моята сцена с Том Круз, правихме я няколко часа, въпреки, че не беше супер сложна. Но той след всеки дубъл ми казваше, Доротея - страхотна си, не променяй нищо, искам да го направиш по същия начин. Той се стараеше всички да се чувстват комфортно на терена. Беше страхотен. Сложните каскади той сам си ги правеше. Той е много екстремен. Всъщност идваше в някои от дните на снимките със самолет, той си го управляваше, кацаше и така.

Постоянството е нещо, което може да те доведе до успех. Няма невъзможни неща. Не може да чакаш успехът, трябва да си постоянен.

Аз мога да кажа като човек, който е имал възможност да се развива в чужбина, че платформата "Bulgaria wants you" предоставя реални възможности на хората, които искат да се развиват у нас. Това наистина е тяхна мисия."


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 29 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    41 8 Отговор
    Мик джагър ли е на снимката

    Коментиран от #4

  • 2 Ами да

    9 5 Отговор
    Човекът е артист !
  • 3 Написаното е

    23 3 Отговор
    Измисшльотина.
  • 4 Брат му

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "Теле":

    Доти
  • 5 Хаха

    16 4 Отговор
    Тя каза, че е шпионин. Сега Киро Просто ще я изгони от Бг. Сигурно е руски шпионин
  • 6 Ром Бакарди

    16 0 Отговор
    Мммм....браву, браву....таз задмина уназ-холивутската звизда, Бакалова! Поне не гу игра говорещо кучи! Тук вече жината на оня.....Андрей ша грабни Оскар-а, вав кърпа ша й е вързан. Който са е отъркал вав Том Круз-винаги пичели.

    Коментиран от #22

  • 7 ученичка

    16 1 Отговор
    ...докато ме кастваха. И МЕН В УЧИЛИЩЕ УЧИТЕЛКИТЕ И УЧИТЕЛИТЕ МЕ КАСТВАХА-ИЗПИТВАХА. ЩО КАСТВАНЕ ПАДАШЕ,ЗА ДА СЕ ЗАКАЧА ПОСЛЕ ЗА ПО-ВИСОКАТА КАСТА,КАТО ЗАВЪРШИХ "ВИШО"-ДЕТО КАЗВА СЛАВИ ТРИФОНОВ. И ВЪВ ВИСШЕТО ЩО КАСТВАНЕ БЕШЕ! ПОСЛЕ МЕ КАСТВАХА В ПОЛИЦИЯТА,ЗА ДА МИ ДАДА СУМАЛЪК КНИЖКИ И КАРТИ.
  • 8 лоза

    11 0 Отговор
    Хайде,малко повечко кОлтура!
  • 9 Mемед

    7 4 Отговор
    ДОРОТЕЯ,СТРАХОТНА СИ,МИСЛЯ ЧЕ НЕ СИ БЪЛГАРКА ,ТОЛКОВА СИ КРАСИВА ,И СИ ТОЛКОВА УМНА ЧЕ ЦИГАНКАТА КАТО ТЕ ВИДЯ УМРЯ И ВЕЧЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ВЗЕМЕТЕ С БАТИ ТОМ КРУС.
  • 10 фАНТОМасс

    10 0 Отговор
    Добре е , когато някой сам хвали себе си ! Някакси звучи много скромно и смирено ! Да продължава все в същия дух ! Ура...............
  • 11 Майк Алън Патън

    12 0 Отговор
    Удачна би била за 2 роли. Първата е на ИНДИАНКА във филм за създаването на САЩ и избиването и прогонването на местните американци - ИНДИАНЦИТЕ ! Втората е на КОНЦЛАГЕРИСТКА във филм за лагерите Бухенвалд , Освиенцим , Дахау и Майданек ! Дано я забележат !
  • 12 Кума ЛисА

    7 1 Отговор
    Много кльощаво това моме бе ! С какво ли се храни ?

    Коментиран от #19

  • 13 Наблюдателен

    7 0 Отговор
    "Извикаха ме в действително още 2-3 пъти за снимки. " Първо - доста неграмотно. Второ - два пъти или три пъти са я извикали? Все пак цифрата не е толкова голяма, че да не може да се запомни. Ами, ако играе в театъра и трябва да помни дълги текстове...

    Коментиран от #15

  • 14 Доко

    1 1 Отговор
    Щом Том Круз го е казал? А според мен повече щеше да и отива китарата.
  • 15 един от стадото

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Наблюдателен":

    точно. Театърът е преди киното, и ако тази играе нещо по Шекспир ще е нямата чистачка. И все пак. Филмите на един Хопкинс например могат да се играят и на сцена при добра режисура и сценография. Не мислиш ли
  • 16 Томето

    3 0 Отговор
    Тая смес между ромка и виетнамец ли е?
  • 17 Тая колко е

    0 0 Отговор
    Спряла играта, хгагаха
  • 18 Том Круз учи български

    3 1 Отговор
    Към хир! Земи Доро тея сто лева. Страхотна си!
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 име без име

    2 1 Отговор
    Тази е травис
  • 21 Виж ти ...

    0 0 Отговор
    На тази възраст екстремното започва да става опасно.
  • 22 Не е жена му,а балдъзата.

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ром Бакарди":

    Близначки са.

    Коментиран от #23

  • 23 Ром Бакарди

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Не е жена му,а балдъзата.":

    Уткадя да знам коя коя е...мязат си. Се тая- важнуту е чи Том Круз кльопа балгарскити муми и може да са излъже да доди тука да прай "Мисиата нивазможна 15"
  • 24 ДрБр

    0 0 Отговор
    Аз пък съм най страхотния!
  • 25 Хектор

    1 0 Отговор
    Какво й е страхотното, като е като кон в лицето.