Last news in Fakti

10 Април, 2023 13:13 5 437 37

Евгени Генчев имал връзка с жена с две деца

  • евгени генчев-
  • ергенът 2-
  • връзка-
  • майка-
  • две деца

Пианистът се разделил с нея малко преди да влезе в "Ергенът"

Евгени Генчев имал връзка с жена с две деца - 1
Снимка: Facebook

Пианистът Евгени Генчев е гледал две чужди деца. Това сподели самият той в епизод от шоуто „Ергенът”, в което в момента е главен герой. Малко преди да приеме участие в риалитито, музикантът имал връзка с жена с две деца. В началото му било много трудно, но постепенно проблемите били изгладени и тази връзка го превърнала в човека, който е днес.

В риалитито „Ергенът” Евгени търпеливо изслушва всичко, което му споделят претендентките за неговото сърце, но трудно споделя подробности за себе си. Изключение направи с една от участничките – Елена, която тази година минава за най-интелигентната мома в шоуто наред с пухкавата Пам Велидис. Би Ти Ви излъчи миналата седмица запис от среща на пианиста с Елена, в която дамата с готовност хвърля дрехи и задръжки и плува без горнище заедно с 33-годишния музикант. Той толкова се отпуска с нея, че ѝ разказва как е имал връзка с жена с две деца малко преди да влезе в риалитито, пише "Уикенд".

От Би Ти Ви, разбира се, са монтирали записа, изрязвайки част от информацията. От това, което е останало, обаче става ясно, че на Генчев не му е било лесно да се справи с двете чужди деца. Той споделя, че се е чувствал притеснен и в началото е изпитвал огромни затруднения в общуването с малките. Логично е за тях да е било болезнено да го виждат с майка си. Младият мъж обаче се постарал и с много търпение и тактичност успял да се сближи с малките. Бил на 28-29 години, когато се е запознал с въпросната жена, и май е живял с нея.

„Не бях узрял за това, първоначално ми беше много трудно. Тази жена много ми помогна да стане това, което съм днес. Но беше много труден процес. Имах желание да се преборя с това, може би затова несъзнателно съм се вкарал в такава проблематична ситуация. Но в крайна сметка стигнахме до момент, в който децата ме търсеха за пример, те ме търсеха за съвет и мисля, че научих ужасно много от тях. Много трябваше да откърша от себе си, за да вървят нещата. Много трудно беше и можеш да си представиш раздялата”, разказа Евгени на Елена, която го награди за това откровение с щедри целувки. Връзката била дълга и сериозна. Малко след раздялата музикантът приел участие в риалитито на Би Ти Ви.

Преди да влезе в шоуто, Евгени, който от години живее в чужбина, е подготвил завръщането си у дома, в родния Пловдив, стана ясно от същия епизод. Щял да се установи в наследствената къща, в която е живял, след като навършил 10 години.

„Там е старото пиано, на което съм се учил да свиря и съм му взел живота, там ми е роялът, багажът – всичко”, обясни пианистът на Елена. Липсвала му само „стопанка” на дома, която се надявал да намери в шоуто. Елена пък била убедена, че може да е достойна стопанка на неговата пловдивска къща.

Татуирната редакторка, също като ергена, за когото се бори, е от Пловдив. Но и тя като него с години е живяла в чужбина. Била се установила в Берлин, но си дошла в България, след като брат ѝ изгубил детето си. Той трудно се справял с тежката загуба и тя се върнала, за да му помогне да се справи с депресията. Именно нещастието на брат ѝ стана повод да се заговори за деца и Евгени да сподели, че има известен опит с отглеждането им. Явно вече е готов да стане баща, стига само да намери жена, която да му роди наследници.

Малко след като въпросният епизод бе излъчен от Би Ти Ви, тръгнаха слухове, че само след два месеца Евгени смятал да вдига сватба с Елена. Именно тя била победителката в риалитито, получила годежен пръстен във финалния епизод. Двойката нямала право да съобщава за връзката си преди финала на сезона. Влюбените били помолили за дискретност сватбената агенция, която организирала подробностите около най-щастливия им ден. Сватбата щяла да се състои в родния и на двамата Пловдив.

Засега не е напълно ясно дали има истина в тези слухове, или става въпрос за пореден слух около риалитито.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Нищо

    6 1 Отговор
    необичайно !
  • 3 ИВАН

    4 4 Отговор
    Взели се, разделили се ... то, хората станаха като мухите - днес тук, утре там .... а тоя като го гледам, изобщо не става за мъжка работа, ама те сега такива са на мода ..
  • 4 Мнение

    11 9 Отговор
    При толкова свободни момичета, жена с деца си избрал, прилича на комплексар.
  • 5 Мдаа

    9 7 Отговор
    Жена с деца е бреме, винаги ще си на второ място - след децата. А и да се грижиш и за тях и да се съобразяваш винаги и с тях. Като да си вдемеш кола с ремарке да се мятка и то отзад.
  • 6 По-скоро е имал

    5 4 Отговор
    С Баща на Две деца,връзка де
  • 7 Хахаха

    10 7 Отговор
    Трябва да му има нещо на мъж, който избира жена с деца, да не го искат момите без деца и да му се овеси жена, за да й храни дечурлигата. Използване се казва!
  • 8 Пффф

    10 5 Отговор
    Жена с деца никога не прекъсва връзката си с бившия заради децата и трябва да се примириш с това, че някой е бил преди теб.
  • 9 Кака да те отрака

    12 4 Отговор
    Всичко е интереси! Той е нямал самочувствието да си вземе младо момиче и е взел Кака да го отрака.
  • 10 Такива ергени

    7 4 Отговор
    Като него обикновено гледат чужди деца

    Коментиран от #14

  • 11 щок

    14 3 Отговор
    И какво като е гледал две чужди деца? Гледал,да е жив и здрав,да гледа свои деца!

    Коментиран от #13

  • 12 История

    14 2 Отговор
    Имахме един познат, взе жена с дете, даваше пари за чуждото дете, грижеше се за него и майката, прие ги в къщата си. Тя харчеше неговите пари, а своите спестяваше и накрая малчуганът се качи на "главата му", започна да го рита и да не го уважава и ... той ги изгони. Сега си намери добро момиче и е щастлив.
  • 13 Миш маш

    7 5 Отговор

    До коментар #11 от "щок":

    Ами да гледа чужди деца, като е прост.
  • 14 6нтщ5ж

    7 4 Отговор

    До коментар #10 от "Такива ергени":

    Като него се изживяват като "спасители" и си въобразяват, че са много добри хора заради това. А то е комплексарщина.
  • 15 ИНДИЙСКА ПОГОВОРКА☝

    6 2 Отговор
    ДА СИ ВЗЕМЕШ ЖЕНА С...„РЕМАРКЕ”..

    Коментиран от #24

  • 16 Размисли

    12 4 Отговор
    Мъж, който взема жена с дете е "самотн льольо", които е толкова смотан, че не му се връзва никоя жена без деца.
  • 17 Факт

    10 7 Отговор
    Един нормален и разумен мъж няма нужда да си причинява такава връзка - жена с чуждо дете.
  • 18 По-точно

    10 3 Отговор
    Връзката му с жена с дете от самото начало е била обречена.
  • 19 Истината

    12 0 Отговор
    Както знаем, децата са приоритет в живота на една жена! А не мъжът!
  • 20 Ясно като бял ден

    11 1 Отговор
    Един мъж, който взима жена с дете трябва да е наясно, че детето й винаги ще е по-важно за нея от него самият. Ако се обвърже с нея, ще се наложи да инвестира време, сили и енергия във възпитанието на чуждото дете. Което пък всеки един момент може да парира всакакви опити за възпитание с думите "ти не си ми баща".
  • 21 Мисля, че ...

    10 6 Отговор
    Комплексираните мъже ергени взимат жена с дете, защото тя е в уязвима позиция и ще прави повече компромиси, понеже знае, че по-трудно ще си намери друг мъж, който ще я иска с дете.
  • 22 мани беги

    13 2 Отговор
    Услужливо са пропуснали да напишат, че е по-дърта украинка с две деца!? Иначе всичко що е украинско не спират да ни го натрапват навсякъде?
    Това издава, че този е още по-голям льоxман и от предишния Ерген, ония и той влачил по-дърта, но с едно дете.
    Следващият Ерген сигурно, ще е Макарон френски?
  • 23 И какво им е..

    14 0 Отговор
    На "хората с деца" има ли им нещо по-особено, че изрично да се споменава? Не е само до тази статия, отдавна ми прави впечатление. Да, по-добре е, по-адекватно е да се събират хора, които са на един етап в живота си, но светът е шарен. Не им се е получило с другия родител на децата им, или са овдовели - е, какво, към манастира ли да се отправят? Ясно, че ще са по-взискателни към следващия в живота си, все пак не можеш да представиш на децата си кого да е, но тази стигма, че е едва ли не преоценена стока, особено самотната майка, е ненужно жестока.
  • 24 БАЙ ДАНЬО

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "ИНДИЙСКА ПОГОВОРКА☝":

    НЦЪК, крава с телето, по подхожда, щом е индийско
  • 25 айде бе

    2 0 Отговор
    Нали трябва с нещо да ни заинтригуват, така и така всики са настоени против него
  • 26 Диамантената ръка

    3 0 Отговор
    Има и 36-38 годишни с 18-19г. деца
  • 27 РЕАЛИСТ

    5 1 Отговор
    1.Никой известен ,кадърен мъж не би се снимал в такъв сапунен сериал .
    2.За да постигнеш неговата слава - трябва да свири много- труда е жесток и не остава време за какички...
    3.Той самия е мъж ,който не е попаднал сред мъже, от които би могъл да се понаучи на такива обноски с жените ,че да го виждат не само като перфектен музикант, но и като МЪЖ с тежка дума.
    4.Много е желостив и чувствителен ,а жените обичат да използват такива мъже !
    5.Няма лошо, че се е влюбил в жена с деца,но ако не му дойде акъла на време ще страда той,а жената ще си живей друг живот....
    6.Да се пази от глезли, които гледат само лъскавата част от живота с него и пак ще страда той.
    7.Все пак живота си е негов и каквото си постеле на него ще спи ...

    .
    4.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Йоско

    1 0 Отговор
    Тая не ли с чурка в панталоните?
  • 35 Илко

    1 0 Отговор
    Баща и е трябвало да я изсипе на някой шипков храст.
  • 36 Е по-добре

    2 0 Отговор
    По-добре да е има или имал връзка с жена и с 5 деца, стига да не с някоя от тия дето се борят за" розата" . Евгени май френд ти сериозно ли се нави на това, кинти няма ли в твоя бранш?
  • 37 Евгени от Алфапласт

    1 0 Отговор
    И аз имам с две - с вдовицата, дето ме прибра от улицата да ме храни и пои, и с щерка й - свежо 25-годишно парче месо. Плюсовете са много, минуси засега няма, не се ревнуват една друга.