Last news in Fakti

13 Април, 2023 11:56 5 496 1

Хорър франчайзът "Заклинанието" ще бъде превърнат в сериал

  • заклинанието-
  • хорър-
  • ужаси-
  • франчайз-
  • сериал-
  • ед и лорейн уорън

ТВ поредицата ще бъде специално създадена за новата стрийминг услуга на HBO

Филмовият хорър франчайз "Заклинанието" ще бъде превърнат в телевизионен сериал, специално създаден за обновената стрийминг услуга на HBO - Max. Компанията обяви, че сериалът ще бъде част от новото съдържание на ребрандираната платформа, която ще бъде новата стрийминг услуга на HBO, обединяваща HBO Max и Discovery+.

Също така бе потвърдено, че сериалът ще бъде едно от водещите телевизионни предавания, с които ще стартира новата услуга, и ще "продължи историята, заложена в игралните филми". Джеймс Уан, който режисира първия филм от франчайза през 2013 г., води преговори за ролята на изпълнителен продуцент на поредицата.

Сериалът се създава под ръководството на Питър Сафран, който ще действа като продуцент на шоуто и сега е съпредседател на DC Studios на Warner Bros Discovery.

Досега франчайзът "Заклинанието" включва осем филма, включително оригиналната трилогия и множество спинофи, като филмите за обладаната кукла Анабел и духа на монахинята Валак.

Първият филм се фокусира върху разследващите паранормални явления Ед и Лорейн Уорън (в ролите Вера Фармига и Патрик Уилсън), които са натоварени със задачата да помогнат на семейство, тероризирано от мрачно присъствие в тяхната ферма. Всички оригинални филми от поредицата са по реални случки и събития и включват истинските имена на хората, участвали в тях.

Двойката се завръща за продължението през 2016 г., а през 2021 г. излиза филмът "Заклинанието: Дяволът ме накара да го направя".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    6 1 Отговор
    Значе да се очаква боза ,все пак да се пробват като Междузвездни войни едно опъване на локуми и накрая банално.Всичките филми са хубави Конжуринг ,Анабел ....последният филм с монахинята в Румъния малко скучен .По истински случаи са всички с записките на Ед и Лорейн и двамата са демонолози тя и медиум .Ако не съм пропуснала нещо мисля че тази двойка отваря първият музей с обладани предмети от демони и фантоми.