Last news in Fakti

17 Март, 2024 11:12 2 418 16

Световноизвестният порно актьор Роко Сифреди: "Ако не бях снимал порно, щях да бъда свещеник"

  • роко сифреди-
  • порно актьор-
  • сериал-
  • суперсекс-
  • netflix

"Суперсекс" е сериалът, който разказва за живота на порнолегендата и в момента е най-гледаната продукция на Netflix

Световноизвестният порно актьор Роко Сифреди: "Ако не бях снимал порно, щях да бъда свещеник" - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

"Суперсекс" – сериалът, който разказва за живота на световноизвестния порноактьор Роко Сифреди, в момента е най-гледаната продукция на Netflix в Италия, но предизвиква интерес и извън родината на героя. Заглавието е на трето място в глобалната класация на платформата за неанглоезични сериали и има общо 3,2 милиона гледания за първата седмица на излъчването му, като влиза в Топ 10 на 62 страни по света, съобщава La Repubblica.

Историята за формирането на бъдещата звезда на хардпорното преминава през произхода му, семейството, отношението му към любовта, отправната точка и контекста, накарали го да тръгне по пътя на порнобизнеса. "Ако не бях снимал порно, днес щях да бъда или свещеник, както майка ми мечтаеше, или жп работник, както искаше баща ми", казва Сифреди в документалния филм "Роко" на френските режисьори Тиери Демезиер и Албан Тюрле. И сега, в игралния сериал на Матео Ровере, Франческо Кароцини и Франческа Мадзолени, се проследяват всички етапи: детството в Ортона в Южна Италия, бурната връзка с баща му, смъртта на брат му и обсесията на майката, която никога не преодолява траура, привързаността на младежа към другия му по-голям брат (той е предпоследен от 6-те деца на семейството), преместването в Париж… Там Роко Тано, както е рожденото име на актьора, опознава секса, а на снимачната площадка среща истинския "суперсекс" на онова време – Габриел Понтело, който става негов ментор в тънкостите на актьорската игра за възрастни.

Сифреди се е снимал и в мейнстрийм продукции, но винаги във филми, които имат някаква връзка със света на еротиката. През 1999 г. той играе във филма "Романс" на френската режисьорка Катрин Брея, в който има подчертано сексуални (но не порно) сцени, заради които е цензуриран в много държави, включително Италия и САЩ. Сифреди е в главната роля и в "Екстремна любов" – лента, вдъхновена от романа на Клаудия Салватори "Роб и господарка": тук актьорът е в образа на Силвър, който търси убиеца на най-добрия си приятел – полицай мазохист, открит мъртъв след една луда нощ, прекарана с Ксения – садистична библиотекарка. Роко Сифреди се появява и в "Порнокрация" – френски филм от 2004 г., разказващ за млада жена, спасена от непознат, след като си е прерязала вените в един гей бар.

Псевдонимът на актьора (също режисьор и продуцент на филми за възрастни) е инспириран от героя на Ален Делон от филма "Борсалино" (1970) Рок Сифреди. От 1993 г. той е женен за унгарската си колежка Рожа Таси, от която има двама сина. Семейството води спокоен живот основно в Будапеща, пише "Сега".

Като зрител любимият филм на Сифреди е "Срам" на Стив Маккуин с Майкъл Фасбендер в главната роля. "Този филм ме развълнува, защото разказва моя живот. Почувствах се зле, докато го гледам", признава актьорът. На кинофестивала във Венеция през 2016 г. той сподели, че би искал именно Фасбендер да го изиграе в бъдещ биографичен филм за живота му. В сериала "Суперсекс" обаче в образа на Роко Сифреди влиза италианският актьор Алесандро Борги ("Далида", "Фортуната", "Супергерои").


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 И ПУТИН

    8 17 Отговор
    Участвал

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Демократ

    8 14 Отговор

    До коментар #1 от "И ПУТИН":

    Ама като булка
  • 5 със сигурност

    18 2 Отговор
    Те и в католическата църква правят кекс, и те не винаги го правят с жени!

    Коментиран от #10

  • 6 мммм

    11 1 Отговор
    Божйдара Наиденова съм я виждал в много секс филми, но тоя не съм го виждал !
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Евалата

    9 3 Отговор
    Нашия ! Цепеше ги като Мойсей Червено море - на две !
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 палавник

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "със сигурност":

    и там ли са те аргясали
  • 11 Факт

    5 0 Отговор
    Не е тайна че Роко е бил член на Калабрйиската мафия иначе щеше да се ожени за некоя леля и да си коси градината.Иначе съм цъкал ЦС с него.
  • 12 СВЕЩЕННИК

    0 0 Отговор
    Мъдри думи!
  • 13 Роза

    6 5 Отговор
    Какъв световноизвестен?!Никога не съм го чувала!И според мен не е никаква гордост за пари да си показваш половите органи!

    Коментиран от #14

  • 14 Айде

    5 3 Отговор

    До коментар #13 от "Роза":

    Не се прави...
  • 15 ъХъ

    2 0 Отговор
    В "Църквата на пастафарианците".
  • 16 Много женски дупета е посетил човека

    2 1 Отговор
    Евала Роко - идоле мой