Last news in Fakti

12 Април, 2024 13:45 778 4

Принц Хари и Меган Маркъл стават продуценти

  • принц хари и меган маркъл-
  • продуценти-
  • netflix

Херцозите на Съсекс подготвят два филма за Netflix

Принц Хари и Меган Маркъл стават продуценти - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Херцогът и херцогинята на Съсекс ще бъдат изпълнителни продуценти на два нови нехудожествени сериала на Netflix, посветени на начина на живот и поло.

Едното предаване ще изследва “радостта от готвенето, градинарството, забавленията и приятелството”, а другото ще даде “безпрецедентен достъп до света на професионалното поло”, съобщиха от Netflix.

Новите проекти ще бъдат направени от компанията на Хари и Меган - Archewell Productions, като Меган ще продуцира и двете предавания, а Хари ще работи по това за поло.

Известен предимно със своята естетическа и социална сцена, сериалът ще дръпне завесата и ще разкрие към суровостта и страстта на спорта, улавяйки играчите и всичко, което е необходимо, за да се състезаваш на най-високо ниво”, заявиха от Netflix за поло сериала.

И двата сериала са в ранен етап на производство, като заглавията и датите на излизане ще бъдат обявени през следващите месеци.

Съсекс преди това пуснаха три документални филма с Netflix като част от многомилионна сделка със стрийминг гиганта.

"Сърцето на Инвиктус", който беше излъчен през август миналата година, проследи пътя на група военнослужещи до Игрите на Инвиктус - спортно състезание в параолимпийски стил, създадено от Хари през 2014 г. за ранени и болни военнослужещи и ветерани.

Netflix пусна и документалната поредица Live to Lead и противоречивия документален филм в шест части Harry & Meghan през декември 2022 г.

В последния херцогът и херцогинята хвърлят светлина върху проблемния си живот в кралското семейство.

Източник: www.theguardian.com


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хараре

    1 1 Отговор
    Херцогът и херцогинята на Съсекс ще бъдат изпълнителни продуценти на два нови нехудожествени сериала на Netflix, посветени на начина на живот полов.
  • 2 Червената шапчица

    3 3 Отговор
    Негър към един бял:
    - Слушай значи - аз съм се родил черен, черен съм пораснал, черен ще умра и черен ще си остана. А ти - родил си се розов, пораснал си бял, на слънце почерняваш, на студено посиняваш и като умреш ще позеленееш. Как тогава мен ме наричаш цветнокож?!

    Коментиран от #4

  • 3 е те ако

    4 0 Отговор
    е тези двамата ако не си вадят кирливите ризи , няма от какво да живеят.
  • 4 Българин

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "Червената шапчица":

    Ми много лесно. Ти си черен ама дланите и стъпалата ти са жълти.