Last news in Fakti

24 Януари, 2024 15:45 1 057 5

Принц Хари и Меган Маркъл се появиха неочаквано на премиерата на филма "Боб Марли: Една любов" (ВИДЕО)

  • принц хари и меган маркъл-
  • ямайка-
  • боб марли-
  • филм-
  • премиера

Херцогът и херцогинята на Съсекс изненадващо посетиха Ямайка

Принц Хари и Меган Маркъл се появиха неочаквано на премиерата на филма "Боб Марли: Една любов" (ВИДЕО) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Принц Хари и жена му Меган Маркъл се появиха изненадващо във вторник на премиерата на филма "Боб Марли: Една любов" в Ямайка, съобщава "People". Двамата минаха по червения килим, хванати за ръка в "Carib Theatre" в Кингстън.

Меган беше с черна рокля, а Хари с костюм без вратовръзка.

Филмът, който тръгва по кината на 14 февруари, е с участието на Кингсли Бен-Адир в ролята на легендарния певец и Лашана Линч в ролята на съпругата му Рита.

"Боб Марли: Една любов" празнува живота и музиката на една икона, която вдъхнови поколения чрез своето послание за любов и единство, се казва в резюмето, предава dir.bg.

По този повод херцозите на Съсекс се върнаха Ямайка, където бяха преди годежа си - посетиха карибската страна за сватбата на приятеля на Хари - Том "Скипи" Инскип с Лара Хюз-Янг през 2017 г.

Министър-председателят на Ямайка Андрю Холнес и съпругата му Джулиет Холнес се снимаха с принца и жена му на премиерата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГОЛЯМ СМЯХ

    4 0 Отговор
    английска колония ли сме че ни вълнува това?

    или няма какво друго да препопирате за дреби стотинки пък цяла статия нямате познания как се пише та каквото намерите по мрежата копирате за пари
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мнение

    2 0 Отговор
    Защо в 21-ви век все още има крале, кралици, принцове и принцеси?????????
    Защо в 21-ви век има шепа корпоративни собственици, които притежават над 90% от земните ресурси, а разправят на обикновените хора, че замърсяват?!

    Новата световна система трябва да забранява такава власт в ръцете на единици хора, които са си повярвали, че са нещо повече от прах във времето!

    Всеки човек трябва да работи до толкова до колкото основните му нужди се покрият! Ако пък иска повече, ще трябва да се труди повече, но печалбата трябва да се ограничи! А такива лесни начини като търговия с акции и др глупости, от които трилионеят за ден, трябва да се забранят!

    На земята сме за малко, а загубата на ценно време в трупане на ненужни богатства и водене на безсмислени войни, ни отдалечава от духовното и ни прави роби на злото!
    Затова крещящо трябва нова система, в която всички важни решения да се вземат чрез рефередуми и в полза на мира и разбирателството между всички хора!!!
  • 4 хммм

    3 1 Отговор
    И тоя изпростя по време на либерастията да си вземе сиганка за жена.... и тези ще станат и з р0 дени като датския двор.
  • 5 българин 777

    1 0 Отговор
    уко не беше прънц някакъв си куч--та нямаше да го доближи