Last news in Fakti

16 Април, 2023 07:00 9 980 0

Дневен хороскоп за 16.04.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Един лек и безгрижен ден за Стрелците

Дневен хороскоп за 16.04.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Христос Возкресе! Природата се събужда за нов живот и нови сили ще ви донесе. Късметът е с вас, не го подминавайте.

Телец

Мързелива неделя, великденска. Ще Ви се иска да помечтаете на спокойствие, необезпокоявани от никого и дано да успеете, предвид празника. Денят е по-скоро спокоен и идиличен.

Близнаци

Един приятен ден, в който ще ви се иска да се повеселите с приятели. Идеален момент да организирате състезание с великденски яйца. Оригинални идеи ще ви хрумват по най-невероятни поводи и е добре да ги си записвате, че може да ви послужат.

Рак

Всички ще релаксират, а вие ще си мислите за несвършените задължения. Сериозността е хубаво нещо, но не е днес времето за това. Все пак един път е Великден, отпуснете душата си, носете си новите дрехи и погледнете по нов начин света.

Лъв

Идеален момент за разходки сред природата. Душата Ви жадува за нови впечатления, дайте ѝ ги. Днес ще гледате доста по-оптимистично на света, дали заради пролетта, дали заради Великден, но определено светът ще изглежда много по-добро място.

Дева

Неизвестно защо ще се опитвате да създавате напрежение около себе си, а всъщност причината вътрешната Ви неудовлетвореност от живота. Опитайте да сключите примирие със себе си, защото по този начин бързо ще изтощите батериите, пък и празник е все пак. Позволете на мечтите си да възкръснат.

Везни

Опитайте се да чуете себе си и собствените си мисли. Трудничко е ще е сред Великденската еуфория, но пък е важно. Ако не знаете какво точно искате, определено няма да се чувствате нито удовлетворени, нито на мястото си.

Скорпион

Докато другите се наслаждават на пролетта, вие сте си поставили куп задачи за вършене. Не се вманиачвайте прекалено, все пак Великден е ден с друго предназначение. Не е нужно и да карате другите да се чувстват виновни заради това, че празнуват, а Вие нямате желание.

Стрелец

Един лек и безгрижен ден, в който е добре да отхвърлите всякакви грижи и досадни задължения. Най-добре ще ви се отдават любовните дейности, не пропускайте момента, сега е сезонът.

Козирог

Един ден не блестящ с никакви особени събития. Можете спокойно да се отдадете на домашни занимания. Най-вече ще искате да си починете в непринудена обстановка и сигурно ще успеете да го направите.

Водолей

Ден, в който ще ви се иска да свършите доста неща и в крайна сметка май всичко ще остане недовършено. Не се потискайте, днес не е ден за сериозни занимания, забавлявайте се.

Риби

За вас нещата ще имат по-сериозно материално изражение. Това не значи, че и вие ще подходите сериозно към това, което става, но все пак поне се опитайте да не сте големи прахосници.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА