Last news in Fakti

18 Април, 2023 14:15 2 150 3

Лео Ди Каприо се забавлява в компанията на Ирина Шейк (СНИМКИ)

  • леонардо ди каприо-
  • ирина шейк-
  • забавление

Актьорът прекара уикенда слушайки музика на фестивал в Коачела

Лео Ди Каприо се забавлява в компанията на Ирина Шейк (СНИМКИ)    - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Засякоха Леонардо Ди Каприо заедно с бивши и други звезди от шоубизнеса. Актьорът прекара уикенда слушайки музика на фестивал в Коачела.

Докато се веселеше в пустинята, Леонардо беше забелязан да се забавлява заедно с Ирина Шейк, бившата на Брадли Купър. Двамата очевидно си прекарваха много добре и се бяха усамотили.

Заедно с тях бяха и редица известни приятели, в това число Стела Максуел и дългогодишния приятел на Ди Каприо, Тоби Магуайър. Очевидец споделя, че бившата на Лео Камила Мороне също била на феста по едно и също време с носителя на Оскар.

Камила пристигнала преди Лео, но се мотала със Суки Уотърхаус и Ема Робъртс и изглеждала, че си прекарвала много добре. „Тя танцуваше много в кабината си. Лео беше в отделна кабина с Тоби Магуайър и няколко приятели и се закачаха с няколко момичета“, уточнява източникът.

Очевидецът разказва, че Ди Каприо и Мороне "държали дистанция един от друг и изобщо не си взаимодействали".

Що се отнася до Купър и Шейк, двойката има 6-годишна дъщеря на име Леа, припомня woman.bg. Двамата се разделиха през 2019 г. след четири години връзка, но все пак си останаха близки приятели. Двойката често е била засичана да прекарва време заедно и многократно е предизвиквала слухове за това, че са се събрали, въпреки че нищо не е потвърдено.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха Хо

    5 1 Отговор
    Без тази новинка деня ми нямаше да "имасмисъл.
  • 2 това педофилче

    3 1 Отговор
    и то е марионетчица на глобалюгите
  • 3 Емили с тротинетката

    3 1 Отговор
    А с моята тротинетка не ще ли да се позабавлява след като се наиграе с на Ирина лагерницата?