Last news in Fakti

21 Април, 2023 13:32 3 005 2

Уди Харелсън и Матю Макконъхи си правят ДНК тест, за да разберат дали са братя

  • матю макконъхи-
  • уди харелсън-
  • братя-
  • актьори-
  • днк тест

Двамата актьори, които са дългогодишни приятели, може да се окажат биологични братя

Актьорите Уди Харелсън и Матю Макконъхи може да се окажат биологични братя. Харелсън се е съгласил с предположението, обявено от неговия колега и близък приятел, и предлага двамата да си направят ДНК тестове въпреки първоначалното нежелание на Макконъхи да се подложи на процедурата, пише в. Сега.

Харелсън разказва пред британския Daily Mail, че в главата му „светнала лампичка“ след разговор с Мери Катлийн МакКейб, майката на Макконъхи – негов партньор в нашумелия сериал „Истински детектив“. Според него думите на възрастната жена били пълни с недоизказани неща, което объркало двамата актьори. „Ние искаме да преминем през ДНК тест, но за него това е много по-важно. Той се чувства така, сякаш губи баща си. Аз му казах: „Не, просто ще имаш друг баща и брат“, обяснява Харелсън.

Той коментира ситуацията и нароилите се напоследък в медиите спекулации за евентуалното роднинство между двамата колеги в Късното шоу на Стивън Колберт по американската телевизия CBS. „Е, просто ще кажа, че има известна правдоподобност в тази мисъл, защото веднъж говорехме с мама Мак, законната майка на Матю, и тя ни съобщи… Искам да кажа, това е лудост. Бяхме в Гърция, гледахме как отборът на САЩ печели Световната купа и аз споменах нещо за съжаленията. И казах: „Знаете ли, странно е, че моят баща не изпитва угризения“. А тя: „Познавах... баща ти“.

Харелсън признава, че онова, което го е навело на мисълта за вероятността с Макконъхи да са братя, била паузата, изпълнена с намеци, която майка му направила. Колберт я определя като „бременна пауза“. Актьорът продължава, че в годината на раждането на Матю, и по-точно 9 месеца преди това, майка му Мери Катлийн била временно разделена с предполагаемия му баща Джим, а неговите родители били в развод. Бащата на Харелсън умира през 2007-а зад решетките на 69 години. Той е бил професионален наемен убиец, осъден на доживотен затвор за ликвидирането на федерален съдия в Сан Антонио през 1979 г. До смъртта му Уди редовно го посещава в затвора. За баща си, който може да се окаже и баща на Матю, той казва, че е бил един от най-начетените и очарователни хора, които е познавал.

Самият 53-годишен носител на „Оскар“ Матю Макконъхи преди е споделял подозренията си, че майка му в миналото може да е имала сексуална връзка с Чарлз – бащата на Уди. В подкаста Let's Talk Off Camera на Кели Рипа Макконъхи разказва същата случка от Гърция, когато са коментирали колко близки са били двете семейства, и споделя, че тя ги е накарала да направят свое проучване назад в семейната им история. Общи снимки на двамата актьори приятели показват подозрителна прилика между тях. „Децата ми го наричат чичо Уди. Децата му ме наричат чичо Матю. Виждате наши снимки – семейството ми смята, че на много негови снимки съм аз, неговото семейство пък смята, че на много мои снимки е той“, разказва Макконъхи в подкаста.

Двамата актьори ще участват заедно със семействата си в нова поредица на Apple TV+, която ще се фокусира върху „странната и красива връзка“ между тях, като те ще играят себе си, разказват продуцентите в резюме. Приятелството между родените в Тексас звезди ще бъде „тествано“, докато живеят заедно в ранчото на Матю.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 само

    4 4 Отговор
    да не излезе че са сестри ха ха ха