Last news in Fakti

25 Септември, 2013 19:16 1 850 0

„От любов към живота" събира родните изпълнители на една сцена

  • рак-
  • гърда-
  • мария илиева-
  • поли генова-
  • концерт

Концертът ще се състои на 28 септември, от 16.00 ч. на пл. „България

Най-популярните и обичани български артисти ще пеят на една сцена, обединени под мотото „С нов глас oт любов към живота". Концертът ще се състои на 28 септември, събота, от 16.00 ч. на пл. „България" до НДК. Инициативата е част от благотворителната кампания срещу рак на гърдата на AVON България.

В благотворителната инициатива ще се включат Мария Илиева, Белослава, Орлин Павлов, Поли Генова, Сантра, Криста, Рут Колева, Jahmmi Youth, Мастило, Мери от Мери Бойс Бенд, ЛиЛана и Skiller. Освен тях каузата ще подкрепят и Мариана Попова, Весела Бонева, The Top Stoppers и Лора Караджова.  На 5 октомври звездите ще пеят благотворително и в гр. Пловдив.

По време на концерта в гр. София козметичната компания ще обяви дарение на безплатни профилактични прегледи за жените от цялата страна.

За 11 години в рамките на кампанията „От любов към живота" освен дарените 1 300 000 лв. са осъществени над 23 000 безплатни профилактични и диагностични прегледи на жени в цялата страна.

Усилията на кампанията са насочени изцяло в посока профилактика на българката, защото ракът на гърдата е 100 % лечим, ако бъде открит навреме. Броят на заболелите у нас е над 46 000, а всяка година регистърът бива допълнен с 3 800 нови случая. Близо една пета (18%) от всички починали от рак жени у нас са от рак на гърдата - цифра, която не може да бъде пренебрегната, защото, открит навреме, ракът на гърдата е напълно лечим.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА