Шеф Борис Петров отново си навлече гнева на свои колеги от бранша. Този път го обвиниха в нагла измама, която е непристойна за име от неговия ранг. Член на групата „Бармани & Сервитьори/ки & Готвачи!“ избухна с гневен пост срещу известния кулинар, който от години е недолюбван от колегите си, тъй като има остър език и си позволява да ги нагрубява.
Потребителят твърди, че Шеф Петров ползва тролове, които да пишат положителни коментари за ресторанта му. За доказателство потребителят с име Луис Александър прилага и скрийншотове от публикации, качени буквално през една или две минути. Вероятно те са дело на един човек или група хора, организирани от Петров, твърди авторът на сигнала.
„Ето как, когато си нагъл, зъл, безскрупулен, отвратителен, мазен тарикат, България е най-доброто място за твоят бизнес! Тук законът за конкуренцията и рекламата съществува, така както съществуват всички останали закони- фиктивно! Тук можеш да заплашваш, да навлизаш грубо в личния живот на клиентите си, да ги унижаваш и клеветиш публично и да ги наричаш гадни селяни и с куп още ужасни имена, а след това, най-нагло да организираш армия от безработни тролове от фитнесите и срещу скромна за теб сума, да ти вдигнат рейтинга, оставяйки ти под строй позитивни ревюта, плюейки върху всички етични и правни норми! Браво на шеф Борис Петров, един истински българин, баш тарикат!“, пише потребителят в мрежата, отбелязва Лупа.
Коментарът му намери много съмишленици, но и доста хейтъри. Оказа се, че Шеф Петров има голяма фенска маса, които скочиха на твърденията на потребителя в групата. Не са малко и тези, които открито оплюват готвача и твърдят, че няма място в бранша и незабавно трябва да се оттегли, защото е срам за колегите си.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Последния Софиянец
Коментиран от #4, #8
09:46 22.04.2023
2 бушприт
Коментиран от #11
09:46 22.04.2023
3 Пич
Коментиран от #5
09:48 22.04.2023
4 Охохо
До коментар #1 от "Последния Софиянец":
"Изпече една наденица във фурната ми" звучи твърде интимно за да го споделяш в ефир,нека това си остане ваша тайна.Коментиран от #13
09:56 22.04.2023
5 един от стадото
До коментар #3 от "Пич":
точно. 2/3 ти от защитниците на такива самозванци бивши ТОХаджии завършили с тройка, сега Шефове не са влизали в ресторант от години, камо ли със име. Нагъват баници, ма иначе много знаят по форумите за 5лв платени им тези псевдовеличия на черпака. Слугували и миели чиниите по западните кръчми, а сега самотитуловани се правят на велики. Една леля готвачка от един обикновен бивш работнически стол от на времето ще ги направи луди всичките със манджите си..Пекъл наденица при софяница. Туй и аз го мога10:15 22.04.2023
6 ИВАН
10:34 22.04.2023
7 Гордостта на Тара
11:01 22.04.2023
8 Този коментар е премахнат от модератор.
9 брейй
че ще ядат от манджите му
11:45 22.04.2023
10 Шарлатани ООД
13:06 22.04.2023
11 Ха-ха-ха...
До коментар #2 от "бушприт":
По нивото им на грамотност, ми се струва, че това сдружение е оглавявано от мазника али бек.15:49 22.04.2023
12 дядо поп
10:17 23.04.2023
13 Знайко
До коментар #4 от "Охохо":
предвид че не последната софиянка , а последния софеанец явно иде реч за задната фурна! Смятай кви шефове са ресторантьорите и кви софиянки са софеанците! Пълен ужаст!22:24 25.04.2023