Last news in Fakti

28 Април, 2023 07:00 9 896 0

Дневен хороскоп за 28.04.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Интензивен ден е днес за Раците

Дневен хороскоп за 28.04.2023 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Хем любовен, хем работа трябва да се върши. Ясно е, че ще му намерите цаката. Важното е да не се опитате да свършите цялата работа днес и сами.

Телец

Сами си слагате рамките и ограниченията. Покажете на света качествата си, покажете уникалността си, направете нещо уникално и лично ваше си. Вие можете да дарите толкова красота и очарование на света, направете го!

Близнаци

Дилемата ви днес ще е по-скоро философска и екзистенциална. Може би едно пътуване някъде, колкото по-непознато и по-далечно, толкова по-добре. Малко авантюристичен дух в днешния ден ще ви измъкне от трудни ситуации. Носете си чувството за хумор в торбичката.

Рак

Интензивен ден е днес. Май вие ще обирате всички негативи. Какво пък, това значи, че имате достатъчно сила да се справите. Да не мислите, че му е било лесно на Юда да поеме цялата вина върху себе си. Разбира се, вашите изпитания ще са прости и земни, не е нужно да се изживявате мъченически. Но пък можете големи изводи да си направите от малките неща.

Лъв

Днес фокусната точка ще са взаимоотношенията с околните, партньорските връзки, взаимоотношенията на равна нога. Бъдете готови да изслушате, да разберете, да помогнете. Бъдете готови да видите себе си в проблемите на другия. Ако усетите човека срещу себе си като огледало и ако сте честни със себе си, много неща ще разберете, а това е първата стъпка към Промяната.

Дева

Фокусирайте се върху малките неща. Понякога те са много по-важни от големите. Малко ще трябва да поработите, поразчистите, да поподредите, да нагласите. Подгответе се за новия ден. И отделете една минутка, в която да помислите за смисъла на жертвата. Какво е жертва, кога се жертваме и защо го правим - полза ли търсим или така е редно? Много въпроси ще ви изникнат и много отговори ще намерите. А това променя света, истината и живота!

Везни

Един чудесен ден, в който най-после ще се чувствате в собствената си кожа. Добър момент да помислите за децата си или просто да поспортувате.

Скорпион

Наистина многообещаващ ден. Само любовните неща ще са в критичен период, останалите се развиват бурно и плодоносно. Просто не оказвайте натиск в сферата на чувствата.

Стрелец

Ден за промяна, за откриване на правилния път. Определено ще ви е трудно да се приспособите, да приемете, да харесате новите неща. Търсете връзката между нещата, разбирайте, анализирайте и споделяйте.

Козирог

Днешният ден ще ви предложи много поводи за размисъл. Определено ще бъдат поставени на изпитание вашите ценности и морал. Изхвърлете ненужното, оставете само жизнеспособното.

Водолей

Днес вие ще сте фокусът и движещата сила на много от нещата, които се случват. Позволете си да сте смели, активни и инициативни. Не приемайте нещата емоционално. Вложете грижа и внимание, но дайте лично пространство и на другите. Прекалената грижа може да е задушаваща.

Риби

Любов, пари, страсти, май ви е нужно да се дистанцирате малко, да погледнете трезво отстрани себе си и да ... потърсите старите приятели. Емоциите ще са малко в повече. Време е да се научите да ги управлявате.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА