Last news in Fakti

7 Май, 2023 08:40 5 037 6

Зрителка: Ванката от "Един за друг" - хитър и пресметлив индивид

  • един за друг

"Не го жалете много!", написа зрителката

Сани и Ванката, една от най-атрактивните двойки в сезон четири на "Един за друг“, се сбогуваха с романтичната надпревара тази седмица. Двамата не успяха да се справят с нито едно от предизвикателствата и така се озоваха на елиминация срещу Виктория и Георги, пише varna24.bg.

"Сани е добра, но Ванката е доста хитър и пресметлив индивид… Не го жалете много, а се сетете как той подкрепи Викси и Георги, които бяха за н-ти път на елиминация и изгони Арти и Криси. Така че всеки си гледа интереса! Всеки път се мазни на едни за подкрепа и гледа да изгони силни, пък иначе другите лоши, той добър…", написа зрителка по повод последното издание на предаването.

Последната "Супердвойка на седмицата“ - Димана и Христо, получи специална привилегия, която се оказа от ключово значение за развоя на играта. Те трябваше да отнемат един глас и избраха да лишат от прегръдка именно най-близките на Сани и Иван – Виктория и Явор. След като не получиха подкрепа от никого, семейството от Кюстендил си тръгна от състезанието на крачка от финала.

Предизвикателството за двойки тази седмица изправи участниците пред атрактивен шопинг без ръце. За да се справят успешно със задачата, партньорите трябваше да демонстрират добра координация и отлична комуникация. Изпитанието се оказа непосилно за Александрина и Иван, които след многократни опити се отказаха.

В резултат от решението им, двамата се озоваха директно на елиминация. Три пъти по-бързи от останалите бяха Габриела и Десислав, които освен финансов бонус, получиха и имунитет от играта за спасение. Те станаха и първите полуфиналисти в предаването.

Четири двойки се впуснаха в битка за спасение – Криси и Арти, Викси и Георги, Вики и Явор и Димана и Христо.

Предизвикателството изискваше мобилизация на ума и тялото, а участниците трябваше да поставят определени плочки с изображения върху нестабилна маса. Отлична памет и завидно спокойствие показаха Димана и Христо, които станаха първи в играта. Най-бавните Викси и Георги се изправиха на елиминация срещу Сани и Иван.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 тр5рт

    8 0 Отговор
    Какви са тия Санита, Виксита, Артита..., нямат ли си имена големите хора? Това да не е детска градина?!
  • 3 тр5рт

    5 1 Отговор
    Десислав как я търпи тая жена, просто се чудя на акъла му...
  • 4 Шаш

    1 0 Отговор
    Димана как пренесе топчето с око! Шапки долу.
  • 5 Шоу за селяндури

    4 1 Отговор
    Кой от кой по-голям селяндур в това шоу. А Чолаков толкова го мързи да води, че си е взел “помощници”

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.