Last news in Fakti

7 Май, 2023 10:27 1 688 3

От Гергьовден започва Новата година за Николина Чакъдръкова

  • николина чакърдъкова-
  • нова година-
  • гергьовден

"Началото на нещо хубаво, на нещо ново, чисто и светло - на Новата година!", каза певицата

Николина Чакърдъкова и дъщеря ѝ Мария отправиха специален поздрав за Гергьовден в специалното студио на БНТ в присъствието на най-малките им почитатели.

"Гергьовден е един от големите, големите празници и настроението е такова. Събуждаме се за нещо ново. Като че ли душа, сърце и тяло изпадат в една хармония. За мен Гергьовден е началото на Новата година - не 31-и декември, а Гергьовден! Началото на нещо хубаво, на нещо ново, чисто и светло - на Новата година!", каза Николина Чакърдъкова.

Двете разказаха за това как отбелязват Гергьовден в семейството им и в родния им град Гоце Делчев. Разкриха и кои са талантливите им наследници и представиха най-новата изненада, която готвят за феновете си.

"Пожелавам на всички да бъдат живи, здрави, да бъдат много щастливи! Да се радват на малките красиви мигове, които им се случват всеки ден в живота и, разбира се, да слушат нашата хубава музика", каза Мария Чакърдъкова.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тая траveрса

    1 1 Отговор
    ощще ли шава
  • 2 Шизо

    2 0 Отговор
    Поне и изпишете името правилно
  • 3 Не разбирам

    0 1 Отговор
    Тоя калпак защо го носи на тиквата си и каква нова народна униформа изобрети точно тая, уж народната "певица"